Донька Олени Кравець влаштувала зухвалу фотосесію на даху: 20-річна Марія не боїться нічого

Донька відомої української акторки Олени Кравець Марія Кравець потішила своїх прихильників новими фотографіями у стильному та зухвалому образі.

Доньці Олени Кравець вже 20 років і вона впевнено наступає на п’яти своїй зірковій мамі. Дівчина активно веде соціальні мережі та збирає все більше й більше прихильників. Редакція сайту Добрі новини помітила цікаву фотосесію та сторінці зіркової доньки.

На офіційній сторінці Марії в інстаграмі вже більше, ніж 15 тисяч підписників. Ця цифра активно росте, бо Марія знає, як розкрутити свій блог і привабити ще більше прихильників і в цьому зіркова мама їй не допомагає, дівчинка робить все самостіно.

Таким чином, Маша поділилася новими фотографіями з даху одного із закладів столиці. Для образу дівчина обрала білу блискучу напів прозору блузку з зав’язкою на шиї, широкі чорні штани під шкіру та чоботи на маленькму підборі. Доповнила образ дівчина легким стильним макіяжем та розпущеним підкрученим волоссям.

Марія Кравець показала стильний образ
Марія Кравець показала стильний образ

Прихильники у коментарях засипали дівчину приємними коментарями. Марія похвалили за зухвалий образ і зауважили, що вона дуже мило виглядає навіть в такому вбранні. Зіркова донька в коментарях вибірково відповіла своїм прихильникам на коментарі вдячними смайликами.

У своїх сторіс молода модниця показалася в ще одному стильному вбранні. Для виходу у світ дівчина обрала чорно-білу спідницю, чорне худі з капюшоном та об’ємний бомбер. Марія доповнила образ чорними колготками, білими шкарпетками та чорним масивним взуттям . Своє обличчя Марія закрила телефоном, тому роздивитися її макіяж, нажаль, неможливо, але ми впевнені, що Кравець-молодша не наносила багато косметики.

Марія Кравець показала стильний образ
Марія Кравець показала стильний образ

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини