Головний пародист країни Юрій Великий привідкрив завісу своїх стосунків: “Вона добра людина”

Якщо заплющити очі та слухати голос Юрія Великого - можна спокійно подумати, що це говорить наш президент. Головний пародист країни розповів про особисте життя.

Відомий український пародист Юрій Великий отримав велику славу в Україні завдяки своїм неповторним пародіям на Володимира Зеленського, а після початку повномасштабного вторгнення чоловік почав робити пародії на російських політиків та активно висміював їхнє вузьке бачення повномасштабного вторгнення, яке на росії називають “спеціальна операція”.

До війни чоловік добре товаришував з Володимиром Зеленським, але зараз вони не підтримують зв’язку. Великий каже, що не бачить необхідності в тому, щоб відповілікати таку поважну людину у надскладний для України час, але про Володимира він завжди говорить лише найкращі слова.

Головний пародист країни Юрій Великий розкрив правду про свої стосунки
Головний пародист країни Юрій Великий розкрив правду про свої стосунки

Крім своєї професійної діяльності, Юрій непогано готує і є чудовим сім’янином. Він не дуже любить розповідати про своє кохання, але вирішив це зробити ексклюзивно для телеканалу СТБ. Зараз чоловік вже 4 роки перебуває у стосунках, але ніхто не знає, хто вона, ця незнайомка. Ведуча попросила назвати три пункти, за що найбільше Юрій любить свою кохану жінку.

“Я не закрита людина, але ці теми для мене такі… По-перше, моя кохана – сама по собі добра людина. Вона постійно хоче все встигнути, і на акторстві, і вчиться водити машину, отримує другу освіту. Коли я дивлюся на неї, то я згадую, що я був раніше такий самий”, – зізнається чоловік.

Відомо, що дівчині 28 років і романтики в їхньому житті не дуже багато. Чоловік більше турбується домашнім побутом, тому на романтику часу поки не дуже вистачає і в парі вони двоє люблять готувати. На питання ведучої, хто краще готує – артист вирішив віджартуватися.

“Ну, я ж сьогодні хочу ще додому повернутися, тому вона краще готує”, – сміється чоловік.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини