Дмитро Гордон зізнався, скільки заробляв, коли займався організацією концертів: “Стояли мішки з грошима”

Український журналіст та блогер Дмитро Гордон пригадав, яким чином та скільки заробляв у минулому. Знаменитість раніше організовував концерти для відомих зірок

Відомий український журналіст, власник ЗМІ та блогер Дмитро Гордон розпочинав свою кар’єру в дещо іншій сфері. Нещодавно знаменитість пригадав, що робив до того, як став популярним у журналістській сфері. У новому випуску шоу “Чемпіонат світу по історіям” на YouTube-каналі “Ветерани космічних військ” Дмитро Гордон навіть пригадав, скільки тоді заробляв.

Дмитро Гордон пригадав, скільки заробляв у шоубізнесі багато років тому
Дмитро Гордон пригадав, скільки заробляв у шоубізнесі багато років тому

Знаменитість почав свою кар’єру бізнесмена ще наприкінці 1980-х років. Тоді Дмитро Гордон організовував концерти для зірок першого ешелону, найвідоміших артистів. Великі гроші на своїй діяльності він почав заробляти на початку 1990-х років. Ба більше, тоді статки Дмитра Гордона були настільки великими, що він навіть не знав, куди їх дівати.

Знаменитість пригадав радянський закон про індивідуальну трудову діяльність, прийнятий ще Михайлом Горбачовим. Згідно з нововведенням, за спогадами Дмитра Гордона, податок на діяльність складав до 20%, а залишком коштів власник міг розпоряджатися на власний розсуд. Втім, у відомого нині українського журналіста з цим виникали проблеми.

Дмитро Гордон розповів про заробітки на організації концертів
Дмитро Гордон розповів про заробітки на організації концертів

Знаменитість пригадав, що ситуація досягла апогею, коли в квартирі, де він мешкав із родиною, не можна було пройти, адже заважали мішки з грошима. Тоді Дмитро Гордон вкладав зароблені гроші в автомобілі, купівлю нерухомості та інші речі.

“91-й рік. Я вже займаюсь таким серйозним шоубізнесом, ми збираємо на концерти найбільших зірок Радянського Союзу, повні зали, стадіони. Грошей стільки, що вже ситуація, коли не знаєш, що з ними робити… Квартира вже, не можна було пройти в квартирі, тому що стояли мішки в квартирі, й таки сумки, які ми називали “уроди”, такі великі-великі сумки. Все забито грошима. Вже одна відеокамера, друга третя. Вже машина Волга одна, потім Жигулі раз, потім батькові Жигулі два. Що ще немає? Таврія. Ще одна Волга, а гроші все стоять і стоять”, – пригадав Дмитро Гордон.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини