Дмитро Гордон розповів, як продав квартиру за 1,5 мільйона доларів: “За 10 днів до світової фінансової кризи”

Відомий український журналіст і телеведучий Дмитро Гордон нещодавно розповів історію, як продав квартиру у Києві за 1,5 мільйона доларів. Знаменитість заробив на нерухомості 750 тисяч

Відомий український телеведучий, журналіст і блогер Дмитро Гордон нещодавно розповів історію про те, як продав квартиру у Києві за 1,5 мільйона доларів. У новому випуску шоу “Чемпіонат світу по історіям” на YouTube-каналі “Ветерани космічних військ” знаменитість поділився спогадами про бізнес-угоду, яку уклав за 10 днів до світової фінансової кризи.

Дмитро Гордон пригадав, як одного дня на роботі почув розмови про продаж квартири в одному з районів української столиці. Тоді журналіст зацікавився пропозицією та висловив бажання подивитись на оселю. Хоча спершу його відмовляли, він таки наполіг на своєму та зрештою став власником квартири за 750 тисяч доларів.

Дмитро Гордон пригадав, як продав квартиру за вдвічі більшу ціну, ніж купив
Дмитро Гордон пригадав, як продав квартиру за вдвічі більшу ціну, ніж купив

Тоді знаменитість позичив гроші у свого знайомого та пообіцяв повернути через рік. Дмитро Гордон здавав придбану квартиру в оренду, а через рік замислився над тим, що квартиру час продавати.

“Минає рік. До кризи світової 2008 року залишається днів 10. Ціна на цю квартиру сягає вже 1,5 мільйона. Думаю, треба продати. Мені наші з агентства телефонують, кажуть, людина готова купити, але за мільйон і 400 [доларів]”, – пригадав Дмитро Гордон.

Дмитро Гордон розповів історію про продаж квартири за 1,5 мільйона
Дмитро Гордон розповів історію про продаж квартири за 1,5 мільйона

Знаменитість зізнався, що йому стало цікаво перевірити себе та свої навички комунікації з потенційними покупцями. Гордон наполіг на особистій зустрічі з людиною, зацікавленою у купівлі його квартири. В агентстві журналіста одразу попередили, що покупець налаштований торгуватись.

“Приходить хлопець і я кажу йому фразу, яка коштувала мені 100 тисяч доларів. Я дивлюсь на нього і кажу: “Скажіть, як ви думаєте, мені гроші потрібні?”, він каже: “Думаю, ні”. Я кажу, тоді 1,5 мільйона. Він подивився на мене і каже, добре. Ми продали цю квартиру за 1,5 мільйона за 10 днів до світової фінансової кризи”, – розповів Гордон.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини