Як сьогодні виглядають діти померлих Кузьми Скрябіна, Григорія Чапкіса і Руслани Писанки: деяких забули

Українські легенди Кузьма Скрябін, Григорій Чапкіс, Руслана Писанка назавжди пішли у засвіти. Дізнайтеся, все про наступників видатних зірок.

Ми вже ніколи не побачимо майстерну гру харизматичної Руслани Писанки, віртуозного “повзунця” Григорія Чапкіса та не почуємо солодкого голосу Андрія Кузьменка. Втім, у зірок лишилися нащадки, які теж стали з часом популярними.

Син хореографа, Грег, добився успіху у Штатах і також займається танцями. Його дочка Лілія, відома у вузьких колах в Італії. Вона присвятила справі батька цілу школу за кордоном. Щоправда, у мережі останнім часом до рідні знаменитості ставляться неоднозначно. Справа в тому, що інтернет облетіли кадри із занедбаною могилою легенди. Як показали у ТікТоку, за 2 роки по смерті артиста не встановили навіть пам’ятника.

Як сьогодні виглядають діти померлих Кузьми Скрябіна, Григорія Чапкіса і Руслани Писанки

А ось дочка Кузьми Скрябіна вибрала відмінну від тата професію. Марію-Барбару привабила медицина і вона стала професійним косметологом. Веде особистий блог в Інстаграмі, де ділиться успіхами на роботі та час від часу розповідає про своє життя. Дівчина вже заміжня, а її обранцем став хлопець, з яким разом навчалися.

Як сьогодні виглядають діти померлих Кузьми Скрябіна, Григорія Чапкіса і Руслани Писанки

З початком повномасштабного вторгнення вона почала активно волонтерити. У нагоді став і диплом медика, який дозволив доньці співака допомагати з ліками знедоленим українцям.

Цікава ситуація склалася у Руслани Писанки. Відомо, що рідних дітей у зірки не було, але вона дуже добре знайшла спільну мову з сином свого коханого Ігоря Ісакова від першого шлюбу. З дитиною вона порозумілася майже одразу та стала його справжньою вірною подругою. Вчила готувати і допомагала боротися зі складнощами життя. Втім, свого пасинка ніколи не показувала.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини