У мережі показали, як виглядала Настя Каменських у дитинстві: кадри кучерявого янголятка замилували всіх

Популярна співачка Настя Каменських зараз для багатьох є символом жіночої вроди та прикладом для наслідування. Як виглядала дружина Потапа у дитинстві і чи правда, що краса у неї від природи?

Настя Каменських. Героїня цього матеріалу стала справжньою кумиркою мільйонів українських жінок. Поп-діва досягла чималих успіхів на сцені, а головне показала своїм фанаткам, що кожна може стати і виглядати так, як забажає. У житті зірки багато спорту, вона суворо дотримується правильного харчування і ретельно доглядає за собою. Втім, чимало поціновувачів нашого шоу-бізнесу сумнівається, чи дійсно знаменитість ніде нічим себе не підтягувала та не колола гіалуронку. Також чимало запитань стосовно укладки співачки, яка має дуже рясні симпатичні кучерики.

Каменських поскаржилась на зовнішність
У мережі показали, як виглядала Настя Каменських у дитинстві

Та нещодавно стало все зрозуміло, коли у мережі спливло відео, де маленька Анастасія, ще зовсім дитина, дає один зі своїх найперших виступів у житті. Співає 10-річна виконавиця, до речі, українською мовою. Вийшла на сцені крихітна зірочка у стильному береті та пишному сарафані. У коментарях під відео — справжній аншлаг компліментів. Користувачі замиловані цією дівчинкою:

  • “Потап зразу закохався”
  • “Яка гарна, красуня з дитинства”
  • “Яка талановита дівчинка, завдяки своїм здібностям потрапила на такий престижний фестиваль”
У мережі показали, як виглядала Настя Каменських у дитинстві

Втім, не всі зраділи цьому архівному відео. Як буває часто у Каменських, її знову оточила хвиля хейту. На цей раз під сумнів поставили вже не її зовнішні дані, а голос.

Артистці пригадали, що її хрещеною є зірка Алла Кудлай та припустили, що саме вона могла дати протекцію на популярний фестиваль для співочих дітей. Багато іронізували з цього, але врешті-решт зголосилися, що коли не кума мами, то хтось інший та впливовий допоміг пробитися на естраду.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини