“Прихильники не будуть розчаровані”: друг Олега Винника розповів, де та з ким живе його таємна дружина Таюне

Олег Винник ще до початку повномасштабної війни виїхав у Німеччину на лікування. А ось де сьогодні живе артистка Таїсія Сватко, яку називають таємною дружиною співака?

Відомий український співак Олег Винник виїхав за межі рідної країни ще до початку повномасштабного вторгнення. Знаменитість полетів у Німеччину на лікування. Артист давно не виходив на зв’язок зі своїми шанувальниками, тому публіці залишається лише здогадуватись, як себе почуває їхній кумир та чим нині займається.

Разом з тим, найдопитливіші знайшли метод дізнатись хоча б якісь подробиці з особистого життя відомого українського співака. Нещодавно блогер Ростислав Калацинський взяв коментар у Романа Недзельського, військовослужбовця та близького друга Олега Винника, з яким той підтримує зв’язок з волонтерських питань.

У мережі повідомили, де сьогодні живе дружина Олега Винника Таюне
У мережі повідомили, де сьогодні живе дружина Олега Винника Таюне

З тим, де нині перебуває та чим займається Олег Винника, публіка розібралась. Втім, відкритим залишилось питання місця перебування його родини. У мережі давно подейкують, що таємною дружиною співака є його бек-вокалістка Таїсія Сватко. Ба більше, шанувальники впевнені, що кохана Винника навіть народила йому сина, якого вони разом виховують.

Ростислав Калацинський поцікавився у Недзельського, де ж сьогодні перебуває Таюне. Друг Олега Винника одразу наголосив, що називати Таїсію Сватко партнеркою чи дружиною артиста не може, оскільки крапки над “і” в цій темі розставляти він не має права. Разом з тим, військовий таки розповів, де зараз перебуває Таюне.

Роман Недзельський зазначив, що сьогодні українська співачка мешкає за кордоном, разом зі своєю рідною сестрою. Крім того, друг Олега Винника зазначив, що зірка в побуті використовує виключно українську мову, а також підтримує із ним тісний дружній контакт.

“Я їм з України дещо привіз, вони мені в Україну дещо передали своїм рідним. Я переконаний, що її шанувальники не будуть розчаровані. Вона з Україною в душі, у серці та на сцені”, – поділився Роман Недзельський.

Близький друг Винника повідомив, де нині знаходиться Таюне, яку називають дружиною артиста
Близький друг Винника повідомив, де нині знаходиться Таюне, яку називають дружиною артиста

До слова, Недзельський не назвав точну країну, в якій сьогодні живе Таїсія Сватко. Втім, можна припустити, що Таюне перебуває у Німеччині.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини