Екс-дружина Дзідзьо співачка Славія блиснула витонченою талією: Михайло Хома полишив справжню красуню

Михайло Хома роками приховував свою красуню-дружину, яка після розлучення стала вельми популярною персоною. Як виглядає жінка, яка наважилася піти від Дзідзьо?

Михайло Хома давно створив свій образ запального співака Дзідзьо, сховавши за ним багато чого особистого. Зокрема навіть найвідданіші його прихильники мали дуже туманне уявлення, хто ж став другою половинкою знаменитості. Згодом всі побачили, з якою красунею одружився епатажний виконавець.

Екс-дружина Дзідзьо співачка Славія блиснула витонченою талією

Обраницею артиста стала дуже яскрава і талановита Ярослава Притула, більш відома зараз за псевдонімом Славія. Саме вона була завжди поруч в моментах становлення свого обранця. І хоч спершу музиканти планували разом творчо розвиватися, популярний чоловік пішов своєю дорогою. Його кохана кілька разів пробувала себе зарекомендувати на сцені, була навіть на проєкті “Х-фактор”, але справжню популярність все ж таки здобула після розлучення.

Бувши на шляху розриву свого шлюбу, співачка активно почала займатися своєю творчістю, виплескуючи всі емоції у композиціях. Крім того, вона стала публікувати чимало особистих світлин, демонструючи, що після того, як жінка знімає обручку, життя тільки починається.

Не гребувала Славія і провокувати через свої фото. Її світлини на пляжі та біля басейну викликали суцільне захоплення.

У коментарях суцільні компліменти:

  • “Дуже красива”
  • “Ви красуня”
  • “Супер”

До речі, знаменитість читає все, що їй пишуть підписники. Відвертий хейт виконавиця лишає без відповідей, а ось приємні слова ніколи не пропускає та завжди дякує всім, хто бажає їй добра.

Нагадаємо, що дітей у Дзідзьо та Славії не було, але співачка не втрачає надії завагітніти та стати мамою для чудового малюка.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини