Один син помер, а інший не розмовляє: що не так з дітьми Віктора Павліка та які у них діагнози

Віктор Павлік — багатодітний батько, який може похизуватися чималою родиною, ось тільки з дітьми у зірки кояться справжні дива. Дізнайтеся у матеріалі, чому не стало третього сина і як лікарі допомагають найменшому.

Популярний співак Віктор Павлік має чималу родину. Він став не тільки батьком чотирьох дітей, а й навіть вже встиг приміряти на себе роль дідуся. Проте, за фасадом щастя та зіркового життя ховається велика сумна правда, де є безсонні ночі, лікарі, і батьки, готові на все, аби врятувати свого сина.

2020-й рік став фатальним у житті зірки, адже він пережив найстрашніше, що може тільки уявити тато. Його на той момент наймолодший наступник Павло, який подавав надії, зростав дужим хлопцем та готувався займатися військовою справою, несподівано занедужав. Тривалий час юнак ходив на обстеження, де почув страшні слова про онкологію.

Померлий син Віктора Павліка

Втім, відчайдушна мама Лариса Созаєва та батько, який не шкодував сил, аби поставити сина на ноги, не здавалися. Парубка водили на терапію, всіляко його підтримували. Проте, серце молодого чоловіка не витримало і він відійшов у засвіти через рак кісток.

Та доля подарувала Вікторові шанс ще раз відчути радість безумовної дитячої любові, коли у 2021-му четверта дружина Катя Репяхова народила йому крихітного Михасика. Малюк став справжнім улюбленцем у родині і допоміг татові не зламатися.

Молодший син Віктора Павліка має нюанси з мовою

Проте, і цей карапуз зараз їздить по клініках. Виявляється, майже дворічний хлопчик ще загалом-то і не говорить. Про це розповіла його популярна мама в Інстаграмі. Зараз дитинка буде працювати разом зі спеціалістами над розвитком мовлення та моторики. Крім цього, прописали йому ходити у спеціальних обтяжувачах.

Нагадаємо, що у Віктора Павліка є ще й старша дочка від другого шлюбу.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини