Ірині Горовій не снилося: як виглядають хороми Насті Каменських, які їй ще до весілля подарував Потап

Потап і Настя Каменських живуть у дійсно розкішному будинку. Як виглядає маєток поп-діви та де він розташований? Дізнайтеся про все у матеріалі.

Потап і Настя Каменських одружилися у 2019-му році, одразу переїхавши у справжній будинок мрії. Розташований маєток поп-діви та репера в елітному передмісті столиці, а саме у селищі Романків, неподалік від знаменитої Конча-Заспи. Проживає сім’я у котеджному містечку, яке облюбували селебріті та яке постійно перебуває під охороною.

Як виглядають хороми Насті Каменських

Розміри маєтку дійсно вражають, як і стиль, в якому його було зведено. Є басейн, велика територія для прогулянок та підсобне приміщення. Встановлена барбекю та лаунж зона. Сусіди теж нівроку: оселилися музиканти неподалік від Юрія Горбунова і Каті Осадчої.

Всередині все майстерно та ергономічно спроєктовано. Видно, що свою руку доклав до ремонту зірок талановитий дизайнер. Всі приміщення виконано у світлих кольорах з додаванням легких відтінків сірого. Як було оформлено кімнати, можна побачити на фото в Інстаграмі поп-діви.

Цікаво, що інвестував Потап кошти у свій майбутній палац ще задовго до шлюбу з Анастасією. Відомо, що тут йому належала ділянка ще у 2017-му році. За мірками довоєнних цін, особняки від забудовника коштували шалених коштів. Найдешевший будиночок у котеджному містечку знаменитостей, міг обійтися в 12 670 000 гривень, помешкання в 574 квадрати — в 33 240 000 гривень.

Скільки витратили на своє родинне гніздечко артист — не відомо. До речі, що Настя, що Потап воліють не поширювати інформацію стосовно своїх статків та нерухомості.

Нагадаємо, що з колишньою дружиною Іриною Горовою репер жив у квартирі, у серці Києва, де пара виховувала двійко дітей.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини