Маша Єфросиніна показала свого непублічного чоловіка, якій пішов захищати Україну: за рік посивів капітально

Ведуча Маша Єфросиніна, як і мільйони українських жінок, чекає на свого обранця, який зараз воює на передовій. Тривалий час зірка взагалі не публікувала його світлин і ось нарешті порадувала прихильників.

Війна 2022-го року остаточно стерла всі межі між українцями. Зірки пішли на фронт, волонтерили на кухні та і нині допомагають гривнею фронту. Дехто зі знаменитостей, серед яких Маша Єфросиніна, чекають чоловіків з передової.

Раніше ведуча розповідала, що рішення обранця піти зі зброєю в руках на ворога видалося їй дуже нелегким. І в першу чергу для себе з дітьми. Популярна брюнетка не приховувала, що у неї проскакували навіть думки про те, що коханий замість родини обрав війну.

“Він написав заповіт, це означає, що він десь всередині попрощався зі мною. Це означає, що він обрав війну, а не мене з нашими дітьми…”, — розповіла Маша в інтерв’ю “Розмова”.

Згодом це вдалося пропрацювати в середині та налагодити зв’язок з милим. У сторіз подруга Олі Полякової показала, як нині спілкується з Тимуром Хромаєвим. Вдається зідзвонюватися навіть по відеозв’язку. Видно, що український бізнесмен сильно змінився. Сильно посивіла борода і геть пропала шевелюра. Та для Маші це зовсім не головне.

“Мій щоденний вдих та видих”, — ніжно пише Єфросиніна, публікуючи таке довгоочікуване фото.

Маша Єфросиніна показала свого непублічного чоловіка

Вдома на Тимура чекає підросла дочка та син, якому лише наступного року буде 10. Ведуча наголошує, що дуже переживає за коханого і хоче, аби він скоріше поїхав назад. За словами зірки, вона тривалий час не знала про рішення чоловіка піти на фронт. Дізналася випадково, коли проговорилася знайома. В той час Марія вже була за кордоном, в евакуації.

Нагадаємо, що Маша Єфросиніна одружилася з Тимуром Хромаєвим у 2003-му році.

 

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини