Дружина Мірошниченка зізналась, що довго не мала материнських почуттів до свого первістка: “Чотири роки”

Відомий український ведучий Тімур Мірошниченко сьогодні перебуває у щасливому шлюбі зі своєю коханою дружиною. Виявляється, до зустрічі з чоловіком Інна Рудник не планувала бути матір'ю

Тімур Мірошниченко, відомий український ведучий і шоумен, давно й щасливо одружений зі своєю обраницею. Зіркова пара сьогодні є прикладом гармонійної та люблячої родини. Разом подружжя виховує двох дітей – доньку та сина. Ба більше, до початку повномасштабної війни знаменитості розмірковували про те, аби стати названими батьками й прийняти в родину малюка з дитячого будинку.

Вирішальними стали трагічні події 2022 року. Тімур Мірошниченко з дружиною вирішили почати процес усиновлення. Сьогодні зіркова пара проходить спеціальні курси та готується до першої зустрічі зі своєю майбутньою дитиною. Втім, з’ясувалось нещодавно, Інна Рудник ніколи не планувала бути матір’ю. Все змінилось після зустрічі з Мірошниченком.

Дружина Тімура Мірошниченка Інна Рудник не хотіла бути мамою
Дружина Тімура Мірошниченка Інна Рудник не хотіла бути мамою

У новому інтерв’ю для програми “ЖВЛ” дружина відомого українського ведучого зізналась, що довгий час і взагалі жила з усвідомленням того, що ніколи не зможе народити сама. Річ у тім, що лікарі раніше діагностували Інні Рудник безпліддя. На початку стосунків Тімур Мірошниченко впевнено заявляв своїй коханій, що у них діти будуть – нехай і народить їх не його дівчина, але все одно. Втім, зіркова кохана тим часом все ще була впевнена: мамою вона не стане.

Інна Рудник будувала успішну кар’єру, мала багато планів на майбутнє та не розуміла, як всі амбіції можна поєднувати з материнством і вихованням дітей. З часом, після постійних завірянь Мірошниченка, що батьками вони таки стануть, кохана ведучого завагітніла. Втім, материнські почуття в дружини Мірошниченка з’явились не одразу. Знаменитість зізналась, що довго звикала до думки, що в неї тепер є дитина.

Інна Рудник зізналась, що ніколи не бачила себе в ролі матері
Інна Рудник зізналась, що ніколи не бачила себе в ролі матері

Зрештою, дружина відомого українського ведучого не лише народила первістка, але й встигла захотіти ще дітей. Пізніше в родині з’явилась друга дитина. Тепер же Тімур Мірошниченко з коханою усвідомили, що мають так багато батьківської любові, що готові прийняти до родини ще одне маля.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини