Після важкого розставання із Задворним: Злата Огнєвіч показалась у білій сукні на вишуканому весіллі у Мексиці

Відома українська співачка Злата Огнєвіч показала перші фото з важливого заходу. Зірка прийшла на весілля у вишуканій білій сукні та з неймовірною зачіскою

Злата Огнєвіч, відома українська співачка, свого часу стала учасницею “Холостячки-2”. Хоча й на проєкті свого судженого знаменитість знайти не зуміла, близьких друзів таки відшукала. Так, після завершення реаліті-шоу один з учасників проєкту Андрій Хветкевич здійснив камінгаут та зізнався, що він – бі. Артистка стала однією з тих, хто активно підтримав фрідайвера.

Після завершення “Холостячки-2” Злата Огнєвіч та Андрій Хветкевич продовжили спілкуватись. Ба більше, чоловік навіть запросив артистку на своє весілля. Деякий час тому ексучасник реаліті зробив пропозицію своєму бойфренду Філіпе. Тепер же пара влаштувала свято, присвячене своїм почуттям. На особистій сторінці Хветкевич показав романтичні кадри з коханим, а Огнєіч подякувала другові за можливість бути присутньою на такому важливому заході.

Андрій Хветкевич і його наречений Філіпе відгуляли весілля у Мексиці
Андрій Хветкевич і його наречений Філіпе відгуляли весілля у Мексиці

Крім того, відома українська артистка у своєму блозі в Інстаграмі показала кадри з самого весілля. Знаменитість продемонструвала місце в Мексиці, де Хветкевич і Філіпе влаштували захід. У перший день всі гості знайомились на спільний вечері. Також Злата Огнєвіч продемонструвала, які номери молодята виділили для гостей на своєму весіллі.

Показала артистка й те, в якому образі завітала на романтичне свято Андрія Хветкевича та його коханого Філіпе. Знаменитість обрала білу сукню в чорний горошок, а на шиї зірки красувалась чорна троянда. Злата Огнєвіч вирішила зробити стриману, але дуже стильну зачіску – волосся було зібране й зафіксоване спеціальними засобами.

Андрій Хветкевич запросив Злату Огнєвіч на своє весілля з коханим Філіпе
Андрій Хветкевич запросив Злату Огнєвіч на своє весілля з коханим Філіпе
Злата Огнєвіч показала романтичні кадри з весілля Хветкевича у Мексиці
Злата Огнєвіч показала романтичні кадри з весілля Хветкевича у Мексиці

В опублікованих історіях відома українська співачка подякувала Андрію Хветкевичу та його нареченого Філіпе за запрошення. Злата Огнєвіч відзначила, що закохані обрали неймовірне й дивовижне місце для святкування свого весілля.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини