Як розлучення вплинуло на чоловіка Камалії Мохаммада Захура: помітно схуд, зблід та постарів на очах

Цього року розлучення співачки Камалії сколихнуло всю мережу. Як зараз спілкується зірка з батьком своїх двох доньок та що сталося з Мохаммадом Захуром?

Зірка нашого шоу-бізнесу, співачка Камалія цього року повідомила про непросте рішення. Вона розлучається зі своїм обранцем, коханим Мохаммадом Захуром, з яким ще б трохи, і могла б відзначати срібне весілля.

Як писала сама артистка, їй було дуже важко взяти таке рішення, разом з обранцем, вона намагалася врятувати шлюб. Проте, налагодити стосунки не вийшло. Аби не плодилися плітки, знаменитість написала окрему публікацію та дала всім чітко зрозуміти, що вже з екс-чоловіком буде продовжувати виховувати своїх діток і спалювати всі мости з ним не буде.

 

Камалія і Мохаммад Захур розлучаються

Втім, що саме стало причиною розлучення співачка не стала розповідати, зазначивши, що не цього, звісно чекали її прихильники, але рішення вже не змінити. Разом із цим виконавиця не перестає публікувати світлини дочок та свого колишнього, описуючи свої почуття максимально теплими словами.

“Новий спосіб відсвяткувати перший день травня — сімейний перегляд фільму про сантехніків Братів Супер Маріо. Як же я скучила за вами”, — написала селебріті на своїй сторінці в Інстаграмі.

Її прихильники одразу звернули увагу на Мохаммада, який показався їм змарнілим. У коментарях написали:

  • “Камалія, Вас поряд не вистачає… Навіть Ваш чоловік без Вас якийсь тусклий”
  • “Час розставить все на свої місця.Нехай дівчата отримають освіту”
  • “Мені здається що ваш Захур, Камалія, схуд. Він скоріш за все сумує за Камалією?”
  • “На фото тато такий гордий за донечок, Камалії не вистачає, але це ж тимчасово”

Нагадаємо, що для Захура шлюб з Камалією був другим. Від першої обраниці чоловік має старших дітей.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини