Оля Полякова вперше розповіла про те, як пристрастилася до “зеленого змія”: “Мої ліки від депресії” (Відео)

Зіркова співачка Оля Полякова в ефірі проєкту "Дорослі дівчата" зізналася, що небайдужа до міцних напоїв. Як сформувалася звичка у поп-діви та чи заохочує вона себе у цьому?

Знамениті люди, досягаючи вершин успіху часто схильні транслювати неоднозначну поведінку. І, якщо кілька десятків років тому, глядачі не вбачали нічого дивного у чарці у кадрі, а у літаках були навіть місця для паління, то нині все змінилося. Здоровий спосіб життя виглядає для багатьох привабливішим.

Оля Полякова завжди відрізнялася любов’ю до спорту, а у своєму маєтку побудувала цілий спортзал, облаштувала басейн та вихід до Дніпра. Проте, у нещодавньому випуску “Дорослих дівчат” Суперблондинка чесно зізналася, що після початку війни стала вживати міцне. А разом з Машею Єфросиніною розповіла, що хильнула навіть під час запису передачі.

Оля Полякова вперше розповіла про те, як пристрастилася до зеленого змія

Крім цього, у кадр знаменитостям знову внесли келихи з далеко не дитячими напоями. Помітив те, що артистка подружилася з зеленим змієм навіть її продюсер. Це виконавиця виказала прямо в ефірі:

“До речі, мій продюсер, Міша Ясинський, сказав, що так видно, коли келих спустошується до кінця програми”

І дійсно, майже у кожному випуску Олю можна помітити з чимось солоденьким та напівсолоденьким. Хоча при цьому співачка ділиться абсолютно здоровими думками про вплив оковитої. Вона розповідає, що від цього обвисає шкіра та з’являються зморшки. А сама почала вживати тільки після війни 2022-го року. Навіть карантин та пандемія на неї так не вплинули.

Втім, Маша Єфросиніна, схоже і не проти такого хобі з подругою, адже ще на початку ефіру грайливо пригадувала і пропонувала глядачам вгадати, в якій же ж з передач вони з Поляковою добряче заклали за комір.

Проте, у коментарях на це не зважили, а написали компліменти:

  • “Ви мої ліки від депресії. Дивлюсь вас регулярно”
  • “Дівчата, ви неймовірні! Кожен ваш випуск — то еліксир енергії, гарного настрою та крутезних відчуттів!”

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини