Злата Огнєвіч показала, як проходить закрите чоловіче весілля і змирилася, що Хветкевич більше не по дівчатах

Популярна співачка Злата Огнєвіч брала участь у другому сезоні "Холостячки", де ходила на побачення з різними молодими людьми, серед яких був Андрій Хветкевич, який згодом змінив свої смаки.

Злата Огнєвіч запалила другий сезон “Холостячки”, показавши всім, що жінка на рівних з чоловіками може ходити на велику кількість побачень та змінювати наречених. Проєкт не обійшовся без скандалів.

Як виявилося, колишній учасник реаліті, який водив співачку на побачення, Андрій Хветкевич знайшов свою половинку і це — хлопець з-за кордону. Нещодавно він взяв шлюб зі своїм коханим та навіть зіграв весілля. На свято своєї родини популярний чоловік і блогер запросив чимало друзів, а ще й колишню дівчину, Злату.

Артистка із захопленням розповідала про те, як поїхала до Мексики, де й проводилася урочиста подія.

“Будь щасливий”, — підписала фото з екс-учасником “Холостячки” Огнєвіч.

Злата Огнєвіч показала, як проходить закрите чоловіче весілля

До речі, зірка помітно виділялася серед гостей, знайомитися з якими вийшла у стильній сукні та прикрасила себе чорною трояндою у вигляді чокера. Доповнила свій образ знаменитість масивними аксесуарами, золотавого кольору. Такі сережки вважають зараз хітом сезону.

Проте, як висловлювалася раніше зірка, вона не може повністю віддатися відпочинку та забути про війну. Злата навіть під час урочистості публікувала сторіз про Херсон, по якому вдарили росіяни вчора, 03.05. Артистка підтримала прихильників, показавши надихаючий малюнок з підписом про те, що колись над нашою Україною будуть падати зірки, а не ракети.

Злата Огнєвіч показала, як проходить закрите чоловіче весілля

Нагадаємо, що Злата Огнєвіч досі не заміжня. Проєкт “Холостячка” так і не допоміг їй знайти свого обранця, а з фіналістом реаліті, Андрієм Задворним, вона так і не змогла побудувати відносини.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини