Ірина Білик розповіла про шосте заміжжя та засвітила пишну весільну сукню неймовірної краси (Відео)

Популярна співачка Ірина Білик цілих 5 разів жила шлюбом і, схоже, не збирається лишатися одиначкою навіть після чергового розлучення. Зірка засвітила весільну сукню.

Ірина Білик — справжня Примадонна української естради. Насиченим у неї є не лише творчість, а й особисте життя. Співачка 5 разів була у шлюбних стосунках, але у 53 роки залишилася одинакувати. Втім, зірка не опускає руки і вважає, що шосте заміжжя для неї є цілком реальним.

Про це артистка заговорила ще у 2021-му році, коли її вже екс-чоловік Аслан Ахмадов пішов від неї. З ним вона привела у світ маленького сина Табріза, але ці стосунки були на відстані і виконавиця не витримала.

Та згодом вона звиклася з роллю розлученої зірки, але відповідаючи на питання про новий шлюб у сторіз, загадково зазначила, що нові стосунки можливо ще будуть у її житті.

Ірина Білик розповіла про шосте заміжжя

Згодом стало відомо, що Ірина поновила спілкування зі своїм колишнім обранцем Дмитром Коляденком. Разом проводили дозвілля та публікували чимало ніжних фото і відео. До речі, шоумен не раз зізнавався, після розриву стосунків, що по-справжньому кохав Білик і не приховував радощів після звістки про її розлучення.

До речі, у своїй творчості виконавиця не раз переосмислювала сутність весілля і навіть випустила музичний кліп, про жінку, яка виходить заміж. Сама ж у кадрі з’явилася в образі нареченої у псевдо-підвінечній сукні. Також глядачам натякнула співачка, що не для всіх шлюб може бути відрадою.

Нагадаємо, що в Ірини Білик насправді двійко дітей. Старшого сина Гліба вона народила, вийшовши вдруге заміж за модель Андрія Оверчука. Чоловік не тямив себе від щастя, що артистка такого рівня звернула на нього увагу, але ці відносини не стали довготривалими.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини