Маша Єфросиніна вперше прокоментувала гучну сварку зі Златою Огнєвіч: “Це моя позиція, я всім сказала”

Відома українська ведуча висловилась про скандал, який деякий час тому облетів мережу. Маша Єфросиніна розставила всі крапки над "і" в питанні непорозуміння зі Златою Огнєвіч

Маша Єфросиніна, відома українська ведуча, блогерка та благодійниця, популярна, зокрема, завдяки своєму YouTube-шоу “Дорослі дівчата”, яке знімає з Олею Поляковою. У проєкті шанувальники знаменитостей дізнаються про них чимало цікавого. В одному з випусків зіркові подруги висловились про артистку, яка колись їх критикувала. Хоча й імен знаменитості не називали, тоді фанати колективно вирішили, що мова йде про Злату Огнєвіч.

Втім, у нещодавньому інтерв’ю з Раміною Есхакзай Маша Єфросиніна вирішила розставити всі крапки над “і” та пояснила, що насправді вони з Олею Поляковою мали на увазі зовсім не Злату Огнєвіч. Відома українська ведуча здивувалась, що всі звернули таку увагу на скандал, якого навіть не існує. Крім того, Єфросиніна зазначила, що вона сьогодні навіть не думає про співачку, скандал з якою їй приписували.

Маша Єфросиніна вперше публічно висловилась про скандал зі Златою Огнєвіч
Маша Єфросиніна вперше публічно висловилась про скандал зі Златою Огнєвіч

Телеведуча навіть дорікнула зірковим блогерка в тому, що вони рознесли чутки про уявний скандал. Знаменитість пригадала, що у випуску “Дорослих дівчат” вона навіть не згадувала імені Злати Огнєвіч, проте в інформаційному полі з’явилось буквально мільйон відео про “зірковий скандал”. Наостанок Маша Єфросиніна заявила, що нині має дещо важливіші справи, тому про відому українську співачку навіть не думає.

У мережі думали, що Маші Єфросиніній не подобається співачка Злата Огнєвіч
У мережі думали, що Маші Єфросиніній не подобається співачка Злата Огнєвіч

Відома українська телеведуча також пояснила свою позицію стосовно скандалів в шоубізнесі. Маша Єфросиніна пояснила, що сама для себе вирішила абсолютно абстрагуватись від сварок з колегами.

“Я не хочу, щоб українці обсир*ли одне одного. Це моя позиція. Особливо під час великої війни. Я всім сказала: “Я не буду брати участь у ср*чах”, – пояснила Маша Єфросиніна.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини