Роман з різницею у 18 років: Христина Соловій сходила на таємне побачення з 48-річним Сергієм Жаданом

Відома українська співачка й авторка пісень Христина Соловій нещодавно сходила на романтичне побачення з поетом та музикантом Жаданом. У мережі підозрюють, що зірки могли закрутити роман

Нещодавно мережу сколихнули чутки про те, що відомий український поет і музикант Сергій Жадан міг піти від своєї другої дружини заради співачки Христини Соловій. Фронтмена гурту “Жадан і собаки”, а також знаменитого письменника помітили на побаченні з молодшою на 18 років українською артисткою. Пара прогулювалась в одному з парків, коли їх таємно зняла на камеру користувачка мережі.

На опублікованих кадрах видно, як Жадан і Соловій крокують стежинкою, взявши одне одного за руки. До слова, в руках поет ніс куртку дівчини. В описі до опублікованого відео користувачка мережі зазначила, що помітила зіркову парочку, поки ховалась в кущах. Втім, авторка кадрів порадила нікому більше так не робити.

Сергія Жадана та Христину Соловій заскочили на побаченні в парку
Сергія Жадана та Христину Соловій заскочили на побаченні в парку

Слід зазначити, що пізніше авторка відео вирішила пояснити те, що зробила. Записані нею кадри швидко облетіли мережу, тому користувачка мережі зазначила, що вчинила необачно. Проте, додала дівчина, вона не мала на увазі нічого поганого та не хотіла порушувати нічий особистий простір. Разом з тим, пояснила авторка контенту, поета й співачку бачила не лише вона, а й чимало інших людей. Річ у тім, що Жадан і Соловій обрали для зустрічі доволі людяне місце.

Христина Соловій знялась із Сергієм Жаданом у кліпі до своєї пісні
Христина Соловій знялась із Сергієм Жаданом у кліпі до своєї пісні

Ще однією причиною для шанувальників запідозрити, що Соловій і Жадан могли закрутити роман, стало несподівана новина про розлучення письменника. Так, напередодні таємничого зіркового побачення у мережі повідомили, що знаменитість подав на розлучення зі своєю другою дружиною. Заяву було зареєстровано в одному з суддів Львова, але Сергій Жадан не коментував рішення розірвати шлюб.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини