Не сонечко та навіть не котик: Настя Каменських розкрила, як насправді пестливо називає свого чоловіка Потапа

Відома українська співачка й блогерка Настя Каменських розкрила всю правду про реальне спілкування зі своїм чоловіком. Як артистка називає коханого, коли вони залишаються вдвох?

Відома українська співачка Настя Каменських днями відзначила свій день народження. Знаменитості виповнилось 36 років 4 травня. У цей день близькі, друзі та колеги зірки не залишили її без привітань. Втім, звісно, найособливішим виявилось привітання саме чоловіка відомої артистки. Олексій Потапенко надіслав зірковій дружині величезний букет.

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Настя Каменських опублікувала фотографію зі символічним подарунком від свого коханого чоловіка. Знаменитість позувала у повсякденному одязі в коридорі готелю. Артистка обережно виглядала з-за букета неймовірних розмірів. Потап постарався, коли обирав презент для коханої.

Співачка Настя Каменських зізналась, як називає вдома свого чоловіка
Співачка Настя Каменських зізналась, як називає вдома свого чоловіка

В описі відома українська співачка подякувала своєму чоловікові за його привітання та за все, що він для неї робив та продовжує робити. Знаменитість зазначила, що любить Потапа, а той у коментарях до нового допису дружини відповів взаємністю.

Втім, найцікавішим виявилось те, як звернулась до свого чоловіка Настя Каменських. В описі знаменитість назвала його “ведмежатком”. Отже, можна припустити, що саме так артистка звертається до Олексія Потапенка у пестливій формі – і на публіку, і коли вони залишаються наодинці.

Настя Каменських показала свіже фото з букетом, який їй подарував Потап
Настя Каменських показала свіже фото з букетом, який їй подарував Потап

Нагадаємо, що сьогодні відома українська співачка продовжує активно займатись професійною та благодійною діяльністю. Попри те, що зірка лише нещодавно вилікувала свої голосові зв’язки, на яких у неї знайшли нарости, вона вже виступає на сцені. Нині Настя Каменських подорожує Україною зі своїм туром.

Свій день народження відома артистка провела не в колі друзів і близьких, а на сцені. Зірка саме мала запланований концерт у Черкасах, тому важливий для себе день розділила з містянами. Знаменитість виступила з репертуаром, а колеги й коханий чоловік підготували для неї сюрприз – торт, букет і відеопривітання.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини