Мільярдер Захур після розлучення забрав у Камалії дітей та відвіз їх до Бельгії: “Ми обов’язково зустрінемось”

Деякий час тому мережу сколихнула новина про розлучення відомої української співачки Камалії та мільярдера Мохаммада Захура. Тепер чоловік забрав дітей у колишньої дружини

Відома українська співачка Камалія довгий час перебувала у стосунках зі своїм коханим чоловіком, пакистанським мільярдером Мохаммадом Захуром. Зіркову пару вважали однією з найміцніших в українському шоубізнесі. Знаменитості відгуляли весілля багато років тому, пройшли разом багато випробувань та виховують разом двох доньок – саме з цих причин для багатьох шанувальників стало несподіванкою рішення подружжя розійтись.

Хай там як, Камалія заявила одразу: вони з Мохаммадом Захуром не поривають зв’язків і продовжують спілкуватись. Зіркові батьки не мають бажання травмувати своїх доньок Арабеллу та Мірабеллу, тому зберігають теплі стосунки. Втім, за цими суто батьківським спілкуванням чимало фанатів вбачають романтичні почуття. Ні артистка, ні її чоловік не коментують цю сторону свого життя.

А ось про сімейні розваги знаменитості говорять часто. Так, наприклад, нещодавно на особистій сторінці відомої української співачки з’явився допис, в якому вона розповіла про те, що її нібито колишній чоловік забрав їхніх спільних доньок у Бельгію. Артистка повідомила причини та показала шанувальникам фотографію Захура з дітьми.

Камалія повідомила, що її колишній чоловік вирішив забрати їхніх спільних доньок в іншу країну
Камалія повідомила, що її колишній чоловік вирішив забрати їхніх спільних доньок в іншу країну

Відома українська співачка повідомила, що причина проста: зірковий батько з доньками хочуть покататись на коні. Камалія зазначила, що дуже сумує за своїми дітьми, втім поїхати разом із ними не може. Річ у тім, що зараз артистка дуже зайнята, тому відкладає відпочинок у сімейному колі на майбутнє. Знаменитість зазначила, що вони вже запланували сімейну подорож на кінець травня. Тоді в Арабелли та Мірабелли будуть канікули.

“Сьогодні вони [доньки – прим. ред.] з Захуром їдуть на три дні до Бельгії, щоб покататися на моєму улюбленому коні Gangham Style. А мама, на жаль, дуже зайнята в Україні, тому цього разу не змогла приєднатися. Та все ж ми обовʼязково зустрінемось і покатаємось усією сімʼєю вже наприкінці травня, коли в Арабелли та Мірабелли будуть невеличкі канікули”, – розповіла фанатам Камалія.

Популярне

Подібні новини