Сиділи занадто близько та перешіптувались: Жадан і Соловій вперше вийшли разом у світ після чуток про роман

Нещодавно мережею почали розповсюджуватись інформація про те, що український письменник ймовірно зустрічається з популярною співачкою. Знаменитості вперше після чуток вийшли у світ разом

Відомого українського письменника й музиканта Сергія Жадана підозрюють у романі з його колегою, співачкою Христиною Соловій. Нещодавно знаменитості вперше після чуток про романтичний зв’язок з’явились разом на заході. Співачка завітала на презентацію нової книги свого ймовірного коханого. Нещодавно у Львові відбувся захід, присвячений презентації нової збірки, написаної Жаданом. Підтримати автора прийшла і Христина Соловій.

На презентації книги “Птах: вірші, що стали піснями” Сергій Жадан і гостя його заходу сиділи поруч. Упродовж події знаменитості час від часу обмінювались поглядами, усмішками та перешіптувались на ті чи інші теми. Ба більше, інші запрошені гості презентації, завжди мило реагували на комунікацію ймовірної новоспеченої пари.

Сергій Жадан запросив на презентацію своєї нової книги Христину Соловій
Сергій Жадан запросив на презентацію своєї нової книги Христину Соловій
Христина Соловій завітала на презентацію збірки віршів Сергія Жадана
Христина Соловій завітала на презентацію збірки віршів Сергія Жадана

Нагадаємо, що перші чутки про ймовірний роман зіркової пари почав ширитись ще після виходу кліпу Соловій на її пісню “Юність”. Однією зі сцен нового ролику став доволі пікантний момент – Сергій Жадан пристрасно цілував відому українську співачку. Втім, ще однією ситуацію, яка наштовхнула публіку на думки про романтичні стосунки зірок, стало їхнє таємне побачення.

Користувачка мережі сфотографувала зіркову парочку, поки ті прогулювались парком. Христина Соловій та Сергій Жадан на опублікованому зображенні йшли за руки, а відомий український поет і музикант обережно ніс куртку своєї супутниці. Майже одночасно з цією новиною мережу сполохала ще одна – Жадан подав на розлучення з дружиною. Хай там як, підтверджувати чи спростовувати свої стосунки знаменитості не поспішають.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини