Влад Яма різко змінив професію та вийшов на подіум: хореограф став моделлю та взяв участь у модному показі

Відомий український хореограф, який сьогодні живе далеко за межами рідної країни, показав несподіване фото. На кадрі знаменитість дефілював у модному наряді від кутюр

Влад Яма, відомий український хореограф і шоумен, сьогодні живе та працює в США. За понад рік повномасштабної війни знаменитість встиг облаштувати собі та своїй родині комфортне життя за кордоном. Нині артист продовжує займатись професійною діяльністю та вчить інших танцювати. Втім, нещодавно зірка натякнув, що змінює професію.

На своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм відомий український хореограф розмістив Історію, в якій залишив фотографію. На зображенні Влад Яма одягнений у стильний костюм із яскравим принтом. Шоумен крокує модним подіумом, ніби справжня модель. Артист наштовхнув підписників на думки про те, що може змінити свою багаторічну професію.

Влад Яма у США вирішив пригадати минуле на своїй сторінці в Інстаграмі
Влад Яма у США вирішив пригадати минуле на своїй сторінці в Інстаграмі

Втім, насправді Влад Яма не збирається полишати хореографію та починати працювати моделлю. Знаменитість розмістив на своїй сторінці архівну фотографію, яка була зроблена декілька років тому. Останнім часом український шоумен полюбляє зазирати в минуле й занурюватись у ностальгію. Так сталось і цього разу – Яма пригадав, як побував у шкурі моделі.

У вересні 2021 року в Україні відбувся найголовніший модний захід – 49-го сезону Ukrainian Fashion Week. Семеро зірок, які тоді працювали на телеканалі “1+1” вийшли на подіум у вбранні з принтами молодих українських художників. Серед них виявився і Влад Яма.

Хореограф Влад Яма показав архівну фотографію з модного показу бренду Overall
Хореограф Влад Яма показав архівну фотографію з модного показу бренду Overall

Нагадаємо, що відомий український хореограф і шоумен виїхав з України у перший день повномасштабної війни. Знаменитість взяв із собою сина та дружину й перетнув кордон рано вранці 24 лютого. Через це Влад Яма не раз опинявся в центрі гучного скандалу, а деякі з колег і шанувальників зірки вважають, що покинути межі країни він міг виключно незаконним шляхом.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини