“Не змогла приєднатися”: екс-чоловік Камалії Захур забрав спільних доньок на відпочинок до Бельгії

Українська співачка Камалія після розлучення з чоловіком намагається зберегти хороші стосунки. Зараз чоловік забрав дітей на декілька днів до Бельгії.

Зовсім нещодавно українська співачка Камалія оголосила про розлучення зі своїм заможним чоловіком Мохаммадом Захуром. Зірка опублікувала відповідний пост у соціальних мережах, який був присвячений роздумам про ідеальне сімейне життя, але так склалися обставини, що їм краще розлучитися. Не дивлячись на це, екс-кохані вирішили підтримувати хороші та дружні стосунки для того, щоб дати своїм дітям все батьківське тепло та належне виховання, яке потрібне двом маленьким принцесам.

Навіть після розлучення сім’я майже всюди з’являється у повному складі, але зараз колишній чоловік Захур разом з двома доньками поїхали на відпочинок без зіркової мами. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, чому Камалія залишилася вдома.

Екс-чоловік співачки Камалії Мохаммад Захур забрав доньок до Бельгії
Екс-чоловік співачки Камалії Мохаммад Захур забрав доньок до Бельгії

Співачка опублікувала чуттєвий пост, де розповіла, що дуже сумує за своїм донечками, бо зараз вони з батьком вирушають на відпочинок до Бельгії, щоб покататися на своєю улюбленому коні. І хоч Камалія також хотіла скласти їм компанію в цьому веселому та цікавому занятті, але вона не може цього зробити, бо має багато справ в рідній Україні, саме тому зірка віддала дівчат під повний контроль батька, але вона про це зовсім не переймається.

“Як же я скучила за моїми дівчатками. А сьогодні вони з Захуром їдуть на три дні до Бельгії, щоб покататися на моєму улюбленому коні Gangham Style”, – написала артистка.

Крім цього, Камалія додала, що вони зможуть відпочити своєю великою на дружньою родиною тоді, коли в доньок будуть невеликі канікули. Сподіваємося, що це настане якомога швидше і Камалія матиме можливість провести з доньками ще більше запланованого часу.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини