Катя Осадча стала у профіль та показала округлу фігуру: дружина Юрія Горбунова вагітна в четвертий раз?

Популярна ведуча Катя Осадча завжди позиціювала себе, як сімейна людина. Зірка має трьох дітей, але, схоже, поповнення родини все ще планує.

Катя Осадча і Юрій Горбунов створили велику родину, багату на діточок. Шоумен дуже добре прийняв сина обраниці від першого шлюбу, але не втрачав надії на те, що в них з коханою будуть також власні малюки.

Лелека прилетів до цієї родини прямо на початку їхнього спільного життя. Доля подарувала парі чудового сина, якого назвали Іваном. Хлопчик зростав у великій турботі, а згодом мама з татом навчили і його цьому. Річ у тім, що малюк у 2021-му перестав був найменшим у сім’ї і став брати участь у плеканні свого братика Данила.

Катерина Осадча показала свого найстаршого сина Іллю Поліщука з наймолодшим
Катя Осадча стала у профіль та показала округлу фігуру

Поява третього синочка для Каті стала справжнім сюрпризом, адже вона з коханим мріяла про донечку. Карапузу навіть перші дні не могли вигадати ім’я, адже батьки були впевнені, що приведуть у світ дівчинку.

Проте, минулого року зіркове подружжя знову поновило розмови про поповнення у родині. Ходили чутки навіть про те, що знаменитості можуть взяти сироту. Втім, Каті нещодавно, під час поїздки до Львова заінтригувала новими світлинами, де, як і 2 роки тому намагається різними стильними прийомами приховати живіт.

Дружина Горбунова вийшла у світ у чорній сукні з баскою. Мереживо відмінно підкреслило її витонченість.

Катя Осадча стала у профіль та показала округлу фігуру

Цікаво, що свою третю вагітність вона приховувала до останнього, аж поки живіт не виріс до таких розмірів, що неможливо було вже його прикрити навіть пишною сукнею. Слід віддати належне, після пологів Осадча майже одразу вийшла на роботу.

Катя Осадча стала у профіль та показала округлу фігуру

Нагадаємо, що Катя Осадча має старшого сина не від Юрія Горбунова, а від першого чоловіка, екс-депутата Олега Поліщука.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини