Переріс маму і заговорив басом: як змінився син Таюне, який виріс копією тата Олега Винника і не марить сценою

Прихильники давно здогадувалися, що співачку Таюне та Олена Винника об'єднує дещо більше, ніж просто робочі стосунки. Все стало відомо, коли Олег випадково обмовився на інтерв'ю.

Відома українська співачка Таюне тривалий час будує стосунки з Олегом Винником. Спочатку, пара перебувала суто в робочих стосунках, але потім між ними запалали почуття. Зараз пара разом знаходиться за кордном і він них взагалі не чути нової інформації.

Тим не менш, відомо, що пара виховує спільного сина, який наробився не в Україні. Прихильники тривалий час підозрювали пару у тому, що Таюне все ж народила йому дитину, але Олег ретельно все приховував, поки випадково не обмовився в одному з інтерв’ю.

Таюне показала сина від Олега Винника
Таюне показала сина від Олега Винника

Кажуть, що хлопця вирішили назвати Юліан і він проживає в Європі. Зараз досі невідомо, де саме живе хлопець та чим він займається, але ходять чутки, що він проживає у квартирі в Берліні разом зі своїми батьками. Одного разу Олега Винника побачили на відпочинку зі своїм сином, але детально роздивитися його так і не вдалося.

Таюне показала сина від Олега Винника
Таюне показала сина від Олега Винника

На фото можна побачити продюсера Винника, самого співака та вже дорослого сина Таюне та Олега. Хлопець сильно підріс, став високим та мужнім, але чи є він точнісінькою копією приборкувача всіх вовчить – роздивитися не вдалося.

Користувачі в Мережі припускають, що Юліан – не єдини син Олега Винника, просто чоловік все ретельно приховує. Про старшого сина стало відомо лише тому, що чоловік сам обмовився і випадково бовкнув про це пресі, але якщо зважати на одну таку “помилку” під час розмови, то можна припустити, що в поп-короля дітей могло би бути значно більше, але Олег Винник обирає ретельну тактику приховування свого особистого життя, що дуже добре йому вдається.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини