47-річна Наталія Могилевська зізналася, що нарешті стала мамою та взяла на руки крихітну дівчинку (Відео)

Популярна співачка Наталія Могилевська давно не приховує, що хотіла би завести діток. Тепер у зірки є кому дарувати своє щире кохання. Дізнайтеся всі подробиці.

Наталія Могилевська. Героїня цього матеріалу тримає планку популярності ще з 1990-х років. Знаменитість досягла чималих висот. Як і буває у зірок її рівня, не всі сфери вдається гармонійно розвивати. Вона була двічі заміжньою, виховувала падчерок, але власними дітками так і не змогла обзавестися.

Як виглядає весільна сукня Наталії Могилевської
47-річна Наталія Могилевська зізналася, що нарешті стала мамою

Втім, співачка не впадає у відчай і ще раніше говорила, що дитина обов’язково може прийти у життя людини, коли та буде морально до неї готова.

Зараз артистці 47 років і вона нарешті купається у щирому коханні. Як вона сама заявила: стала мамою. Щоправда, творчою і аж для 43-х діток різного віку, які проживають у дитячому будинку. Цією новиною виконавиця поділилася раптово, після обстрілу в Умані. Наталії було нестерпно переживати той морок, який відчували мешканці понівеченого міста. Вона написала дуже емоційну публікацію:

“Умань. Нестерпний біль! Дуже значуще для мене місто.Місто, де знаходиться дитячий будинок з яким я подружилася під час війни та стала творчою мамою 43 дітям, які цієї ночі були так сильно налякані. Біля цього будинку сьогодні прилетіла страшна ворожа ракета. Понад 20 жертв. Діти, дорослі…”

Разом з такими непростими словами Могилевська показала, як проводила час зі своїми улюбленими підопічними. Карапузам вона читала казки та лагідно обіймала малят. Видно, як туляться до неї хлопчики та дівчата, яким так потрібна батьківська ласка та любов.

Нагадаємо, що Наталія Могилевська того року стала тіткою, коли її сестра привела у світ крихітного малюка. Народжувала дитинку в евакуації.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини