Леся Нікітюк вразила перехожих в столиці своїм леопардовим образом: стрункі ноги та підтягнуте тіло

Головна холостячка країни та відмінна телеведуча Леся Нікітюк не проти підлити масла у вогонь та здивувати своїх прихильників своїм приголомшливим виглядом.

Відома українська телеведуча та справжня артистка Леся Нікітюк не проти похизуватися перед своїми прихильниками власним стилем та неймовірними образами. Дівчина частенько публікує нові фотографії в мережі і кожного разу збирає неймовірно велику кількість позитивних коментарів.

Цього разу зірка влаштувала фотосесію на одній з вулиць Києва. Артистка одягнула стильну сукню в леопардовий принт, а доповнила її чорною шкіряною курткою та світло-бежевими чобітками на маленькому підборі. Образ зірка доповнила розпущеним волоссям і стильними сонцезахисними окулярями.

Леся Нікітюк похизувалася стрункими ногами на вулицях Києва
Леся Нікітюк похизувалася стрункими ногами на вулицях Києва

Прихильники в коментарях були вражені красою її довгих та розкішних ніг, тому взялися писати численні компліменти:

  • “Ох ці ж ноги, ноги!”,
  • “Гарна як церква, ноги як дзвіниця”,
  • “Все в Лесі гарно: і душа, і ноги”.

У своїх сторіз Леся показує свою щоденну рутину. Дівчина анонсувала зйомки нового сезону відомого проєкту “Хто зверху”, але вже без Сергія Притули. Хто стане новим ведучим поки невідомо, але Леся показала своїм прихильникам, як вона збирається на фотосесію.

Варто зазначити, що зірка виглядає без макіяжу дуже гарно і в неї взагалі не видно ніяких недоліків на обличчі. На відео, яке опублікувала телеведуча вона робить маску для обличчя в чорній домашній сукні та з келихом червоного напою в руках. Ідеальний вечір кожної жінки виглядає саме так, як показує Леся Нікітюк.

“Готуюсь до фотосесії для “Хто зверху”, – написала Леся Нікітюк.

Леся Нікітюк показала свою вечірню рутину
Леся Нікітюк показала свою вечірню рутину

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини