Розлучення скасовується: Настя Каменських публічно довела, що ніколи не залишить свого чоловіка Потапа

Відома українська співачка нещодавно публічно продемонструвала почуття до свого чоловіка й довела, що про розлучення в їхньому шлюбі ніхто навіть не думає

Довгий час головною темою для обговорення в українському шоубізнесі були чутки про ймовірне розлучення відомої української співачки Насті Каменських та її чоловіка Олексія Потапенка. Зіркова пара, яка раніше полюбляла світитись разом на публіці та з’являтись на особистих сторінках одне одного в соціальних мережах, різко зникла з радарів. Шанувальники зарепетували, адже побоялись, що зірки могли оформити розлучення.

Втім, Настя Каменських і Потап поспішили нагадати, що їхні почуття сильні, а в їхньому шлюбі немає думок про те, що союз потрібно розірвати. Так, нещодавно знаменитості нарешті перервали мовчання й обмінялись романтичними словами у мережі. Каменських на своїй сторінці в Інстаграмі зізналась в почуттях до чоловіка.

Настя Каменських зізналась в коханні до свого чоловіка Олексія Потапенка
Настя Каменських зізналась в коханні до свого чоловіка Олексія Потапенка

У власному блозі артистка опублікувала романтичну фотографію зі своїм коханим. В описі до нової публікації знаменитість залишила не менш милі слова. Так, Настя Каменських констатувала: що б у цьому світі не відбувалось, вона свого коханого ніколи не залишить. Крім того, відома українська співачка зізналась, що кохає Потапа.

Настя Каменських і Потап довели шанувальникам, що не будуть розлучатись
Настя Каменських і Потап довели шанувальникам, що не будуть розлучатись

До слова, раніше чоловік Насті Каменських також публічно проявляв свої почуття. На день народження відомої української артистки, який вона відзначала на власному концерті в Черкасах, Потап підготував для неї особливий подарунок. Коли співачка була на сцені, на великому екрані ввімкнулось відео, на якому Олексій Потапенко вітав свою кохану дружину з її днем народження. Артистка була розчулена та не змогла втримати щасливу усмішку.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини