“Якісь дитячі сварки”: Юрій Ткач зізнався, що його шлюб з дружиною був на межі розриву декілька років тому

Відомий український актор та комік Юрій Ткач може похвалитися своєю щасливою родиною, але не завжди у чоловіка в сім'ї все було так ідеально, як зараз.

Юрій Ткач отримав велику популярність завдяки участі у проєктах “Країна У” та “Одного разу під Полтавою”. Крім цього, чоловік активно приймає участь у різних телевізійних проєктах а також є чудовим сім’янином. Однак, не завжди в зіркових родинах все буває ідеально. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, чому шлюб артиста ледь не закінчився крахом.

В кожної пари так чи інакше присутні такі моменти, коли ви сваритесь. Деколи ці сварки переростають в справжні великі скандали та непорозуміння, які призводять до розлучення. На щастя, деякі пари можуть знайти в собі сили вирішувати конфлікти мирним шляхом, але за цим стоїть багато роботи та часу. Схожа ситуація трапилася в родині відомого коміка Юрія Ткача.

Як зізнається чоловік, вони з дружиною багато сперечалися через різні дрібниці і прийняли рішення пожити окремо. За словами Юрія, він в той момент багато переосмислив і приїхав до своєї дружини, щоб помиритися.

Юрій Ткач розповів про проблеми у стосунках з дружиною
Юрій Ткач розповів про проблеми у стосунках з дружиною

“Був такий момент, що ми вирішили, що треба якось тижнів два побути окремо. Віка з Лізою поїхала до Дніпра, а я був вдома. Я багато чого переоцінив”, – розповідає актор.

Юрій поділився, що вони сварилися через якісь дрібниці. Хто не так чашку помив, чому Вікторія не подзвонила, чому те, чому се. Також артист впевнений, що саме поява маленької донечки врятувала їхню сім’ю від розлуки та зробила стосунки міцнішими та кращими, ніж вони були до того.

“Я дивлюсь на Віку і розумію, що це хтось зверху сказав, що ми займаємося повною маячнею. Зараз я розумію, що це були дитячі сварки”, – додає чоловік.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини