Оля Полякова вперше розповіла про свою вагітність та зізналася у нелегкому: “Народжувати не хочу” (Відео)

Співачка Оля Полякова у розмові з Машею Єфросиніною розповіла про свою вагітність та зазначила, чому щиро та твердо не хоче народжувати. Рішення — не з легких.

Мати двох дітей Оля Полякова вперше розповіла про свою вагітність. Примітно, що коли співачка носила під серцем дочку, вона паралельно знімалася у передачі “Привіт, декрет”, де показувала, як це бути зіркою при надії. Якщо тоді вона показувала, як класно і весело можуть проходити будні жінки, яка скоро подарує світові дитину, то нині виконавиця повідала зовсім іншу сторону цього процесу.

“Я вагітна”, — саме так називається новий випуск “Дорослий дівчат”, де відверто про все зізналася співачка.

Суперблондинка зізналася, що більше дітей взагалі не хоче. Її бентежать процеси, які супроводжують всіх жінок після пологів, а саме випадіння волосся, збільшення ваги, розтяжки на шкірі та зламані нігті.

Також зірка розповіла, що у неї не було видно живота до 8-го місяця. Оля похизувалася, що поправилася лише на 4,5 кіло під час першої вагітності. Згодом вона скинула всю зайву вагу. Старша донечка Марія народилася дуже маленькою, але Поляковій було взагалі важко її народжувати.

Ольга Полякова відповіла на критику про її відпочинок
Оля Полякова вперше розповіла про свою вагітність

Дитину у світ привела у державній клініці, де 5 годин їй не давали анестезію. Було дуже боляче. Втім, з Алісою, була вже інша історія. Знаменитість обрала вже приватну лікарню, де майже все пройшло добре.

Також поп-діва розповіла про те, що її чоловік захотів ще й фільмувати весь процес. Проте, Ольга настільки була проти цього, що викинула касету з записом просто в унітаз.

Нагадаємо, що Оля Полякова старшу дитину навчатися у Британію. Обом було складно прощатися одна з одною, але нині Маша повністю адаптувалася до самостійного життя.

 

 

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини