Ірина Білик щемливо звернулась до покійної мами у день її народження: “Пішла передчасно, неначе відчувала”

Ірина Білик опублікувала щемливий допис, присвячений пам'яті її покійної мами. Знаменитість звернулась до найріднішої людини в день її народження

Відома українська співачка Ірина Білик нині не так часто тішить шанувальників свіжими хітами. Втім, зірка активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм. Нещодавно на своїй сторінці знаменитість опублікувала чуттєвий допис, присвячений найголовнішій людині у своєму житті, мамі.

Мама Ірини Білик, Ганна Яківна, сьогодні, 10 травня, могла б відзначити свій 75-й день народження, втім пішла з життя. Відома артистка у новій публікації на своїй сторінці звернулась до мами й пригадала, якою вона була за життя. Знаменитість ніжно назвала покійну матусю Зірочкою та не стала приховувати, що дуже за нею сумує.

Відома артистка Ірина Білик привітала свою покійну маму з її днем народження
Відома артистка Ірина Білик привітала свою покійну маму з її днем народження

Ірина Білик пригадала, що за життя в її мами був справжній фан-клуб. За життя Ганна Яківна працювала шеф-кухарем і не втомлювалась вражати своїх шанувальників несподіваними кулінарними поєднаннями. Мама відомої української співачки й сама була зірка та попри свою впізнаваність залишалась найпалкішою поціновувачкою творчості своєї доньки.

“В неї був свій фан-клуб і безліч прихильників, а вона була найпалкішою прихильницею моєї творчості і завжди підтримувала мене”, – пригадала відома артистка Ірина Білик.

Знаменитість зізналась, що впевнена: її мама могла б прожити набагато довше. Ірина Білик зазначила, що Ганна Яківна пішла з життя передчасно, можливо підозрюючи, що має статись щось дійсно погане. Артистка припустила, що її мама відчувала, що не зможе пережити велику війну в рідній країні.

Ірина Білик щемливо звернулась до своєї покійної мами у привітанні з її днем народження
Ірина Білик щемливо звернулась до своєї покійної мами у привітанні з її днем народження

Нагадаємо, що мама відомої української співачки померла майже три роки тому. Наприкінці травня 2020 року стало відомо, що найрідніша людина Ірини Білик відійшла у вічність. Про це знаменитість повідомила на своїх сторінках у мережі, втім розголошувати причину смерті не стала. Крім того, артистка пообіцяла, що обов’язково напише для своєї покійної мами пісню.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини