“Весь час здавалося, що від мене тхне”: Маша Єфросиніна пригадала, як перенесла небажану вагітність

Відома українська телеведуча пригадала, як пройшла для неї перша вагітність. Знаменитість зізналась, що завжди почувала себе некомфортно, а у цікавому стані її постійно нудило

Одна з найвідоміших українських телеведучих сьогодні виховує двох дітей. Старшу доньку Нану зірка народила ще 2004 року, а вагітність пройшла для Маші Єфросиніної доволі важко. У новому випуску свого шоу “Дорослі дівчата” знаменитість пригадала, якою для неї був той період. Зірка не стала прикрашати спогади про минуле й зізналась у всьому, як є.

Ведуча у розмові зі своєю подругою Олею Поляковою зізналась, що переживала страшний токсикоз. Коли знаменитість вперше завагітніла, то якраз вела ранкове шоу, в якому час від часу траплялись перерви на рекламу. Тоді Єфросиніна вилітала зі студії й за 30 секунд мала встигнути вивільнити шлунок, а ще за 30 секунд ведучій потрібно було встигнути повернутись і привести себе в порядок.

Маша Єфросиніна пригадала, якою для неї була перша вагітність донькою Наною
Маша Єфросиніна пригадала, якою для неї була перша вагітність донькою Наною

Знаменитість пригадала й про свій моральний стан. Маша Єфросиніна зізналась, що їй було некомфортно, оскільки в неї не зникало відчуття, що від неї постійно неприємно пахне. До слова про токсикоз, бували й такі моменти, коли зірка не встигала вийти з кадру й вивільняла шлунок прямо на сцені. Цей казус трапився на одному з корпоративів з Юрієм Горбуновим. Тоді ведуча випила яблучного соку, але організму й дитині такий вибір напою не сподобався.

Маша Єфросиніна пригадала, що тоді про її вагітність ніхто не знав, тому від цього вона почувала себе ще гірше. Річ у тім, що телеведуча справила враження нетверезої людини, яка не контролювала свого організму. Втім, такі випробування знаменитість пройшла лише під час вагітності. Після їй вдалось схуднути, а загальний стан став набагато кращим, ніж навіть до вагітності.

Маша Єфросиніна розповіла про першу вагітність
Маша Єфросиніна розповіла про першу вагітність

До слова, раніше знаменитість вже розповідала, що не планувала свою першу дитину. Тоді вони з чоловіком Тімуром Хромаєвим були у стосунках, але шлюбу навіть не планували. Кожен будував власну кар’єру, тому стан знаменитості став для закоханих громом серед ясного неба. Втім, сьогодні для Єфросиніної та Хромаєва у родинному плані все склалось чудово.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини