Оля Полякова розлучилася з головним у своєму житті: прибрала келихи, хмільне та показово перейшла на чай

Оля Полякова чи не вперше у проєкті "Дорослі дівчата" з'явилася без келиху у руці, а з затишним чаєм. Що вплинуло на зірку та її компаньйонку на зйомках?

Проєкт “Дорослі дівчата” безумовно підкорює серця гарним гумором, актуальними жіночими темами та неймовірною харизмою його ведучих, Олі Полякової та Марії Єфросиніної. Розмова на важливі теми побудована таким чином, наче дві добрі подруги зустрілися на годинку.

Прикрашає все це дійство прекрасний легкий стіл з солодким та зазвичай чимось хмільним. Жарти знаменитостей в тому числі побудовані навколо міцних напоїв. В одному з минулих випусків Суперблондинка з гумором розповіла, що навіть її продюсер помітив, як швидко уходить високоградусне під час зйомок.

“До речі, мій продюсер, Міша Ясинський, сказав, що так видно, коли келих спустошується до кінця програми”

Співачка зізналася, що до повномасштабної війни взагалі не вживала, навіть карантин не змусив її відмовитися від здорового способу життя. Та події змінили все. Втім, у новому випуску “Дорослих дівчат” на столах вже стояв чай, а обговорювали зірки дуже важливу тему материнства, вагітності і пологів.

Оля Полякова розлучилася з головним у своєму житті

Оля також пригадала, наскільки важливо жінці займатися собою особливо під час вагітності. Коли вона чекала свою першу дитину, то їла мало, слідкувала за фігурою, а ось, коли носила під серцем друге маля, дозволяла собі все і за двох.

Співачка чесно зізналася, що після других пологів сама собі не подобалася, але взяла себе у руки та привела у форму.

Нагадаємо, в Ольги Полякової є власна спортивна зала у маєтку, а на своїй сторінці в Інстаграмі зірка часто ділиться корисними вправами та розповідає, як стежити за своєю талією.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини