Настя Каменських показала трендовий манікюр зблизька, який добре виглядає на коротких та довгих нігтях

Популярна українська співачка Настя Каменських показала дуже модний манікюр, який підійде власниці, як довгих, так і коротких нігтів. Дізнайтеся, який стиль обрала дружина Потапа.

Настя Каменських завжди була саме тою зіркою, яка задає тренди. Артистка уважно слідкує за іноземними трендами та намагається інтерпретувати їх по-своєму. Чимало її нарядів одразу стають хітами, а прихильниці намагаються повторювати і її зачіски, і образи.

Нещодавно співачка показала новий манікюр, який можна вважати найстильнішим цього сезону. Поп-діва зробила на руках справжній рок-н-ролл, покрасивши нігті у чорний колір та вкоротивши їх майже під самий корінь. Такий манікюр був фаворитом у зірок 1970-х років, і зовсім не прекрасної половини людства, а таких виконавців, як Фредді Мерк’юрі, Девід Боуї. Як відомо, темний відтінок неодмінно надихає на зухвалі творчі вчинки.

До речі, Настя часто обирає глибоку нуарну палітру для манікюру, яка дуже пасує її стилю, адже пай-дівчинкою ця співачка точно ніколи не була. Нині ж вона попала просто в ціль, обравши чорний, адже він — фаворит 2023-го року.

Майстри манікюру стверджують, що такий відтінок буде гарно виглядати на довгих та коротких нігтях. Можна поекспериментувати та пофарбувати, наприклад одну руку у цей колір, а іншу у більш світлий.

Крім цього, експерти радять спробувати і темний френч, який виглядає акуратно та незвично, а ще підходять панянкам, які працюють на серйозних посадах, де недопустимими вважають стрази, червоні нігті тощо. Доповнювати цей відтінок також можна різними наклейками.

Темний френч

Нагадаємо, що Настя Каменських дуже любить обрізати довжину своїх “кігтиків” та ніколи не з’являється на сцені чи на світському заході з нарощеним яскравим манікюром.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини