СолоХа стане матір’ю вдруге та народить від таємного чоловіка: що відомо про батька другої дитини артистки?

Українська співачка, відома під псевдонімом СолоХа, зовсім скоро вдруге стане матір'ю. Знаменитість розповіла, хто батько дитини та поділилась своїми емоціями

Відома українська співачка очікує на народження другої дитини. У новому інтерв’ю зі Славою Дьоміним знаменитість поділилась приємною новиною. Артистка зауважила, що вона вже на п’ятому місяці, а невдовзі в її родині на світ з’явиться ще одне маля. У коментарі для українського зіркового журналіста артистка зізналась, що відчуває з приводу своєї вагітності. Крім того, зірка розповіла про свого таємничого чоловіка.

СолоХа зазначила, що її друга вагітність проходить доволі важко, оскільки вона переживає сильний токсикоз. Втім, артистка не приховує, що за останній час встигла адаптуватись до атмосфери. Звісно, напружує знаменитість і повномасштабна війна в країні, й часто трагічні новини. Проте, розповіла в інтерв’ю для Слави Дьоміна співачка, вона з чоловіком і старшою донькою вже навчились з цим жити.

Відома українська співачка СолоХа розповіла, як почуває себе під час вагітності
Відома українська співачка СолоХа розповіла, як почуває себе під час вагітності

Крім того, поділилась з журналістом співачка й планами на майбутнє. Зокрема, артистка зазначила, що навіть не думає народжувати за кордоном – розглядає варіант тільки вдома. Річ у тім, повідомила СолоХа, що вона вже встигла пожити за межами рідної країни та зрозуміла, що вдома все найкраще. Саме тому й народжувати зірка буде у Києві.

Не оминув увагою Слава Дьомін і тему особистого життя. Раніше знаменитість перебувала у шлюбі з першим чоловіком, втім стала ініціаторкою розлучення. Знаменитість не полюбляє ділитись подробицями свого сімейного життя, тому публіка не знає, хто став другим чоловіком зірки. Втім,  у коментарі для журналіста знаменитість зазначила, що вони в стосунках понад півтора року, але імені вона так і не назве. Разом з тим, СолоХа розповіла, що він працює у правоохоронних органах.

СолоХа розповіла нові деталі про свого таємничого чоловіка, якому народить дитину
СолоХа розповіла нові деталі про свого таємничого чоловіка, якому народить дитину

Нагадаємо, що для СолоХи новина про вагітність стала дуже важливою, оскільки навесні минулого року вона, на жаль, втратила дитину. Можна припустити, що це й стало причиною, чому артистка приховувала свій цікавий стан майже пів року. До слова, зірка вже виховує старшу доньку Аріанну, яка народилась у її першому шлюбі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини