Володимиру Остапчуку пригадали неповажне ставлення до першої дружини Войченко: “Я знаю конкретну ситуацію”

Відомий український ведучий і шоумен був у шлюбі двічі. Нещодавно знаменитості пригадали неналежну поведінку у шлюбі з найпершою дружиною Оленою Войченко

Володимир Остапчук, відомий український шоумен і телеведучий, двічі йшов під вінець. Перший шлюб знаменитості закінчився скандально, а його колишня дружина звинувачувала свого екскоханого у зрадах. У нещодавньому інтерв’ю неналежну поведінку з колишньою коханою Остапчуку вирішив пригадати і його давній знайомий, комедійний актор Володимир Шумко, з яким він був знайомий ще до переїзду у Київ – обоє зірок народились в Умані.

Володимир Шумко в інтерв’ю для Олександра Волошину зізнався, що не може ставитись до Остапчука з повагою, оскільки його поведінка останніми роками видається дивною. Так, актор зазначив, що він не був у захопленні від того, як шоумен поводився зі своєю найпершою дружиною, як ставився до власної родини. Крім того, Шумко пригадав зовсім неприйнятну ситуацію.

Володимиру Остапчуку пригадали неналежну поведінку у першому шлюбі
Володимиру Остапчуку пригадали неналежну поведінку у першому шлюбі

“До кого я погано ставлюся, так це до Остапчука. Мені не подобалося, як себе вів останнім часом Остапчук… Я знаю конкретну ситуацію, знаю його першу дружину Олену. І мені дуже не подобалося, як він себе вів”, – розповів в інтерв’ю Володимир Шумко.

Втім, знаменитий комедійний актор не став розкривати подробиць і розповідати, про що саме йде мова. Проте, зізнання Володимира Шумка вистачило, аби зробити висновок, що в першому шлюбі відомий український ведучий Остапчук не був порядним чоловіком.

Володимир Шумко зізнався, що пам'ятає, як Володимир Остапчук без поваги ставився до колишньої
Володимир Шумко зізнався, що пам’ятає, як Володимир Остапчук без поваги ставився до колишньої

Разом з тим, продовжив свою розповідь про давнього знайомого актор, останнім часом в особистості Остапчука можна помітити суттєві зміни. Володимир Шумко зазначив, що шоумен проаналізував свою поведінку та вчинки в минулому та змінився – принаймні так здається акторові.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини