Поляковій з Кароль і не снилося: як виглядають хороми Сумської, Матвієнко, Білик, які не гірші замку Пугачової

Популярні українські зірки не приховують маєтків, на які заробили творчістю. Як живуть володарки цілих хором: Ольга Сумська, Тоня Матвієнко та Ірина Білик?

Українські зірки на відміну від багатьох своїх колег по шоу-бізнесу з інших країни неохоче розповідають про свої статки, а тим паче показують маєтки. Чи то зайва скромність, чи то менталітет такий, але все одно найвідомішим публічним особам нашої естради не вдалося приховати свої хороми.

В Ольги Сумської її розкішне помешкання світиться часто в Інстаграмі. Все виконано у світлих кольорах та мармурі. Є інформація, що квартира акторки — 95 квадратів. У 2009-му році вона шкодувала, що не купила дворівневі апартаменти. А ось вже у 2016-му стало відомо, що знаменитість вирішила ще взяти одну квартиру. Зірка розповідала, що там собі облаштувала гардеробну. Живе з чоловіком та своєю молодшою дочкою Анною. Старша Тоня обрала москву.

Квартира Ольги Сумської

Співачка Тоня Матвієнко також тривалий час тримала у таємниці своє житло. Втім, кілька разів з’являлася на фоні розкішного дому. Там вона проживає разом з усією своєю родиною: коханим Арсеном Мірзояном, дітьми та батьками. До війни ходили чутки про те, що артистка буде з’їжджати у власну придбану оселю. Та повномасштабне вторгнення зламало всі плани подружжя, а сама виконавиця мусила з дітьми виїхати за кордон.

Будинок родини Матвієнко

У Ірини Білик хороми є не лише в Києві, а й в Одесі. Просторе помешкання вражає розмірами та дизайнерськими рішеннями. У поп-діви вид, як у справжньої королеви — на море. Вдома на півдні країни є купа дорогої побутової техніки і навіть телескоп. Зірка розповідала, що для неї це житло є дуже важливим. Те, що треба для відпочинку після концертів.

Апартаменти Ірини Білик

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини