Як виглядають найменші діти Олени Кравець, заради яких подруга Зеленського пішла з телебачення

Олена Кравець стала справжньою народною улюбленицею, яка віртуозно поєднала материнство та кар'єру. Як виглядають її найменші дітки, заради яких їй навіть довелося взяти творчу відпустку?

Популярна зірка телебачення та відома гумористка Олена Кравець — щаслива мати трьох чудових дітей. Всі народжені у шлюбі з єдиним коханим чоловіком. Та якщо найстарша донечка вже стала зовсім дорослою, то знаменитості доводиться ще глядіти її менших братика та сестричку.

Малята були бажані і довгоочікувані, адже, як розповідала сама акторка, їй тривалий час було важко завагітніти. Знаменитість повідала страшне: виявляється, у неї двічі завмирав плід. Все через високу навантаженість та постійні стреси. Організм не витримував напруги.

Олена Кравець поділилася планами на Великдень
Як виглядають найменші діти Олени Кравець

Та все одно на інтуїтивному рівні у родини Кравець було передчуття, що все одно її двійко втрачених діток до неї повернуться.

І доля всміхнулася Олені з її чоловіком! У 2016-му році вона привела у світ двох чудових двійнят. Сама зірка не могла у це повірити і навіть на УЗД, коли професійний лікар говорив, що б’ється два сердечка, зірка не могла цього збагнути. Після такої новини декрет однозначно чекав на акторку і вона навіть пішла на певний час з “Вечірнього Кварталу”, де незмінно грала головні жіночі ролі багато років.

Нині її дітки, Катя і Ваня, підросли та стали схожі на справжніх білявих янголів. Зірка розповіла, що її малята вже не будуть сидіти цілими днями вдома, а пішли вже до школи. Братик з сестричкою вже навіть пробують бувати на зйомках, але видно, що дуже ніяково почувають себе перед камерою.

Нагадаємо, що старша дочка Олени Кравець не поїхала з України, як і її мама з татом. Дівчина лишилася у Києві та активно веде блог про своє життя у столиці, яка тримає оборону.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини