22-річна дівчина Володимира Остапчука Полтавська замилувала причиною, чому вона з ним: в ньому все найкраще

Катерина Полтавська зовсім нещодавно офіційно стала коханою Володимира Остапчука, який розповів про це у своєму шоу. Дівчина зізналася, чим Володимир підкорив її серце.

22-річна Катерина Полтавська будує стосунки з 38-річним телеведучим Володимиром Остапчуком. Дівчину частенько запитують, що така молода та красива дівчина знайшла у чоловікові, який набагато старший за неї. На такі питання Катерина зазвичай не відповідає, але цього разу молода красуня вирішила відверто зізнатися, чим її підкорив Володимир.

Полтавська любить поспілкуватися зі своїми прихильниками у соціальних мережах і дає можливість поставити собі цікаві запитання, які турбують її фанів. Редакція сайту Добрі новини помітила, що дівчину знову допитують про її почуття та ставлення до Володимира. Цього разу Катерину запитали, що такого особливого вона знайшла у Вові чим він саме особливий.

“Відчуття спокою поруч з ним”, – написала Катерина.

Кохана Володимира Остапчука зізналася, чому вона насправді з ним
Кохана Володимира Остапчука зізналася, чому вона насправді з ним

Відомо, що ці стосунки з Остапчуком для неї є першими. Володимир став першим, з ким вона поцілувалася, першим, кого по-справжньому обіймала і таке інше. Можна зробити висновки, що Катерина й справді відчуває себе спокійно саме поруч з дорослим та зрілим чоловіком, в якого, на думку коханої, є дуже багато позитивних якостей.

“В ньому все найкраще, але найбільше – вміння турбуватися, брати відповідальність та проявляти своє кохання”, – додає Полтавська.

Кохана Володимира Остапчука зізналася, чому вона насправді з ним
Кохана Володимира Остапчука зізналася, чому вона насправді з ним

Раніше в Катерини допитувалися, як вона ставиться до того, що її коханий поливав брудом колишню дружину та не дуже добре ставився до неї. Дівчина каже, що чоловік зробив велику роботу над своїм ставленням та пропрацював всередині себе всі недоліки, тому такого більше не повториться. Сподіваємося, що це й справді так.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини