Віталій Козловський більше не самотній: артист зізнався, чому приховує ім’я своєї нової пасії

Віталій Козловський, який тривалий час був холостяком зізнався, що будує стосунки з новою дівчиною. Артист пояснив, чому не розповідає про свою обраницю.

Український співак Віталій Козловський рідко розповідає про своє особисте життя. Чоловік тривалий час був холостяком і про його нові стосунки ніхто навіть не здогадувався, але артист вирішив зізнатися, що в нього вже тривалий час є щасливі стосунки з дівчиною і пара встигла поселитися разом в одному помешканні.

Однак, Віталій не поспішає розповідати про особистість своєї коханої. На думку артиста, він не вважає це за потрібне і для нього набагато краще розповідати про музику та свою творчість, ніж виносити напоказ своє особисте життя. Йому зараз не цікаво говорити з ким він живе та ділить ліжко і буде про це говорити лише в тому випадку, коли його творчість зайде у глухий кут.

“От коли мені стане цікаво про це говорити, або коли я спорожнію в плані творчості, тоді я буду перекриватися якимись особистими історіями та хайпом”, – розповідає Козловський.

Віталій Козловський зізнався, чому мовчить про нову кохану
Віталій Козловський зізнався, чому мовчить про нову кохану

Артист додає, що він вже готовий стати батьком і вони з коханою активно цим займаються, але позитивного результату поки немає. Віталій вирішив звернутися за допомогою до спеціаліста, щоб отримати відповіді на запитання стосовно його компетентності мати дітей. Козловського запевнили, що у нього все в порядку, просто потрібно більше намагатися, бо не все можна отримати з першого разу.

“Не завжди все так просто. Зараз я не знаю, чому не виходить: може клімат, може мій режим. Я ходив до спеціалістів, у мене все прекрасно та чудово, але ось так в житті буває, що потрібно трішки зачекати”, – додає Козловський.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини