Не побоялись публіки: Христина Соловій та Сергій Жадан вперше з’явилися разом після чуток про стосунки

Чутки про роман Христини Соловій та Сергія Жадана поширилися після поцілунку у кліпі молодої співачки. Пара вперше з'явилася разом на людях.

Молода українська співачка Христина Соловій та Сергій Жадан приголомшили своїх прихильників палким та притрасним поцілунком в одному з кліпів співачки. Редакція сайту Добрі новини помітила, що пара вперше з’явилася на публіці після чуток про їхній роман.

У кліпі Сергій палко цілує Христину декілька разів. Як зізнався сам чоловік, йому поцілунок сподобався, але в ньому не було нічого забороненого і це було зроблено тільки заради мистецтва. Соловій, в свою чергу, сказала про те, що вона не могла уявити когось іншого на цю роль. Для неї Сергій – це уособлення всього українського, що вона хотіла показати у кліпі і саме завдяки Жадану це вдалося зробити на всі сто відсотків.

Сергій Жадан та Христина Соловій з'явилися на публіці на фоні чуток про роман
Сергій Жадан та Христина Соловій з’явилися на публіці на фоні чуток про роман

В Мережі почали обговорювати новий роман між двома артистами, але пара поки цього не підтверджує. Письменник влаштував презентацію своєї нової книги “ПТАХ: вірші, що стали піснями” і на неї завітала Христина Соловій. Під час всієї конференції можливі закохані сиділи поруч і пересікалися поглядами та коротенькими фразами.

На цьому чутки про роман відомої пари не закінчуються. Днями їх застали на прогулянці тримаючись на ручки, а потім стало відомо, що Сергій Жадан подав на розлучення зі своєю дружиною Іриною Куніциною, з якою вони були 15 років у стосунках, тому не виняток, що саме Христина стала причиною остаточного розлучення чоловіка зі своєю дружиною і незабаром ми дізнаємося про створення нової щасливої пари.

Сергій Жадан та Христина Соловій гуляють в парку за руки
Сергій Жадан та Христина Соловій гуляють в парку за руки

“Випаково застали отакі кадри. Не робіть так як я, бо це дуже не культурно і зовсім не по-дружньому”, – написала прихильниця.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини