Молода дружина Володимира Остапчука розповіла історію, як вони з’їхались разом жити: “На другій зустрічі”

Молода дружина відомого українського телеведучого й шоумена розповіла про те, як вони з ним вирішили з'їхатись. Виявляється, рішення зіркова пара прийняла дуже швидко

Відомий український шоумен і телеведучий Володимир Остапчук сьогодні будує стосунки з молодшою на 16 років журналісткою з Києва. Знаменитість довго приховував своє друге розлучення й так само довго мовчав про початок нового роману. Втім, довго мовчати про своє щастя новоспеченій зіркові парі виявилось не під силу.

У квітні цього року Володимир Остапчук і Катерина Полтавська офіційно підтвердили свої стосунки. Хоча й шанувальники давно розуміли, що вони зустрічаються, фанати все одно привітали зірок. Нині їх і взагалі підозрюють у таємному одруженні. Хай там як, на особистій сторінці коханої Володимира Остапчука часто з’являються питання від фанатів.

Володимир Остапчук зі своєю третьою дружиною Катериною Полтавською щасливі разом
Володимир Остапчук зі своєю третьою дружиною Катериною Полтавською щасливі разом

Нещодавно Катерина Полтавська вирішила поспілкуватись зі своєю авдиторією. Знаменитість розповіла деякі подробиці з особистого життя. Зокрема, дівчина пригадала, що насправді їхні з Остапчуком стосунки розвивались доволі швидко – майже одразу після знайомства та першої зустрічі вони з бойфрендом вирішили з’їхатись жити разом.

На своїй сторінці в Інстаграмі Катерина Полтавська розповіла, що познайомились вони в Інтернеті, а Остапчук її запросив на побачення. Зірка зауважила, що для шоумена такий досвід початку стосунків виявився першим у житті.

“Він написав в Instagram. А на другій зустрічі ми з’їхалися. Ми досі не розуміємо, чому він запрошував (каже, що такий душевний порив був, але для нього це вперше), а я чому – погодилася”, – пригадала на своїй сторінці Катерина Полтавська.

Нова кохана Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла про стосунки з шоуменом
Нова кохана Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла про стосунки з шоуменом

Нагадаємо, що раніше відомий український шоумен і телеведучий двічі перебував у шлюбі. Стосунки з першою дружиною артиста Оленою Войченко закінчились 2020 року. Тоді ж Володимир Остапчук одружився з Христиною Горняк. Вдруге знаменитість розірвав шлюб восени 2022 року.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини