Ольгу Сумську розкритикували за квартиру, в якій доживала її мама: радянський ремонт та елементарні меблі

Популярну співачку Ольгу Сумську розкритикували у мережі за те, в яких умовах жила її рідна мати Ганна. Дізнайтеся, чи дійсно так все погано було з житлом у старенької?

Популярна акторка Ольга Сумська нарвалася у мережі на чергову хвилю хейту. Зірці і досі пригадують те, як жила останні роки її кохана ненька. Квартиру літньої акторки, яка майже всю себе присвятила роботі в українських театрах, її дочка показала ще у 2021-му році.

Ольгу Сумську розкритикували за квартиру, в якій доживала її мама
Ольгу Сумську розкритикували за квартиру, в якій доживала її мама

Тоді, здавалося, невинний та добрий пост в Інстаграмі про День народження мами, не мав би викликати стільки хейту у підписників. Але у мережі звернули увагу не лише на іменинницю, а на її апартаменти, які здалися багатьом дуже простими і скромними, як для зірки такого рівня, як Ганна Іванівна.

Інтер’єр у літньої жінки і дійсно за нинішніми мірками виглядає у стилі ретро. Хто знає, чому було вирішено лишити все так, як було за молодих років знаменитості. Та дешевим чи якимось епатажним його все одно важко назвати. За мірками часів, коли його було створено, він виглядав досить таки розкішно: видно, що є паркет, який в радянські роки був ледь не дефіцитним, вінтажні шафи, за якими, до речі, полюють нині європейці, розпашні двері. Втім, у коментарях хейтери не стрималися і написали:

  • “Краще б шпалери мамі переклеїли б”
  • “Заробляє божевільні гроші, а ремонт у будинку у мами зробити не може і відмазки в стилі “їй так подобається, вона не хоче” — показує справжнє ставлення “зірки” до матері”
  • “А ремонт у квартирі зробити слабо?”
  • “Боже мій у яких умовах живе ця жінка, тільки подивіться на вмикач, фу, жах”

Нагадаємо, що Ганни Іванівни вже рік, як не стало. 1934-го року народження, вона вдруге у своєму житті переживала війну. Зірка не поїхала з Києва та, за словами дочки, взагалі не одразу повірила, що місто бомлять.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини