“Вгамуй таланти”: Слава Камінська вдруге звинуватила Анну Алхім в романі з її колишнім чоловіком

Відома українська співачка Слава Камінська вже не вперше звинувачує Анну Алхім у стосунках з її чоловіком. Артистка звернулася до блогерки в Мережі.

Ні для кого не секрет, що українська співачка та солістка гурту “НеАнгели” Слава Камінська тривалий час будувала стосунки з екс-чоловіком Едгаром Камінським, але в пари стосунки не склалися. Слава вже говорила, що підозрювала його у стосунках з Анною Алхім і тепер зробила те ж саме. Зірка звернулася до блогерки через свою сторінку у соціальних мережах.

Слава опублікувала один з фрагментів кліпу на пісню “Сережа”, завдяки якому Анна стала дуже відомою у вузьких блогерських колах. Зірка вибрала один з самих невдалих моментів і попросила Алхім втамувати свої таланти і припинити чіплятися до її колишнього чоловіка.

“Аня, він одружений, ще досі). Вгамуй таланти. Хоча, я виходжу заміж, може це мені на зло”, – написала артистка.

Слава Камінська звернулася до Анни Алхім в Мережі
Слава Камінська звернулася до Анни Алхім в Мережі

В коментарях прихильниці почали припускати, що Камінська має на увазі свого колишнього чоловіка, але тут трішки не сходиться, тому що Слава каже, що той чоловік ще досі одружений, а Слава з ним вже давно розлучилася і збирається заміж за нового чоловіка, особистості якого не називає.

“Тобто Котя – це Камінський?”, – здивовано запитують прихильники.

Слава Камінська звернулася до Анни Алхім в Мережі
Слава Камінська звернулася до Анни Алхім в Мережі

Слава почала саркастично жартувати, але кого саме вона має на увазі – вирішила не казати. Коментар сама Анна Алхім з цього приводу не давала, вона вже не перший час чує у свою адресу подібні звинувачення. Схожа ситуація трапилася з Русланом Ханумаком, але це зовсім інша справа. Деякі прихильники переконані, що Слава просто не може повірити в те, що Едгару стало з нею не цікаво і тому він вирішив піти.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини