Настя Каменських непрозоро натякнула, що завагітніла: їсть за двох та демонструє пишний не від пиріжків живіт

Популярна співачка Настя Каменських вкотре підігріла чутки про свою вагітність, показавши світлину, де вона в буквальному сенсі їсть за двох.

Настя Каменських. Героїня цього матеріалу стала неймовірно популярною співачкою в Україні, з впізнаваністю якої може позмагатися хіба що Тіна Кароль. Та найцікавіша тема, яку так сильно люблять обговорювати прихильники — це її особисте життя, а особливо вагітність.

Скільки років співає дружина Потапа, стільки їй приписують цей особливий для кожної жінки стан. Цікаво, що сама артистка взагалі-то і не проти стати мамою. Вона давно мріє подарувати коханому малятко. Їй не важливо буде у неї син чи дочка, вона буде любити своє немовля щиро.

Здавалося, зовсім нещодавно їй з репером пророкували розлучення, а після публічного спростування чуток Настею, мережа повернулася до своєї улюбленої теми.

Настя Каменських зізналась в коханні до свого чоловіка Олексія Потапенка
Настя Каменських непрозоро натякнула, що завагітніла

Каменських носить під серцем дитину?

Настя опублікувала на своїй сторінці в Інстаграмі світлину, де з апетитом ласує варениками. І не просто, а цілими двома порціями. Прихильники, звісно не могли пройти повз та прокоментували фото:

  • “Ооо, їсть за двох, клас. на цей раз точно вагітна!”
  • “Настя, а що це таке смачненьке?”
  • “А кажуть в Україні все погано… Он Настя молодець двома виделками уплітає …”
  • “Дві порції? Гуляти, так гуляти”
  • “А як же фігура? Настюха зупинись!!!”

Та артистка знову не відповіла на жоден з коментарів, лишивши, як завжди інтригу для своїх підписників. Цікаво, що минулого року всі були впевнені, що артистка завагітніла, адже неодноразово бачили її з пишним животом. Втім, знаменитість так і не стала мамою.

Нагадаємо, що у чоловіка Насті Каменських, Потапа, вже є старша дитина. Син Олексія народився у шлюбі з продюсеркою, Іриною Горовою.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини