Камалія натякає, що стосунки з Мохаммадом Захуром врятовано? Співачка не відходить від чоловіка ні на крок

Співачка Камалія нещодавно оголосила, що розлучається зі своїм коханим чоловіком, Мохаммадом Захуром. Втім, її нові публікації в Інстаграмі свідчать про дещо інше.

Новина про те, що Камалія розлучається розбурхала всю мережу. Зірка 13 квітня поділилася головною новиною з прихильниками. Вона написала, що після виходу програми “ЖВЛ”, у якій вона поділилася особистим у неї просто розривається телефон від дзвінків журналістів: всі хочуть отримати коментар стосовно відносин з Мохаммадом Захуром. Співачка підтвердила, що дійсно її шлюб розпався, і попри всі зусилля, які вони з чоловіком доклали, аби зберегти відносини, їх врятувати не вдалося.

Камалія і Мохаммад Захур розлучаються

Разом із цим артистка зазначила, що все одно у певних сферах життя вони з обранцем будуть іти разом. Зокрема, у всіх питаннях, які пов’язані з вихованням спільних дітей, Арабелли і Мірабелли.

Втім, нині публікації Камалії досі говорять про те, що з коханим, за якого вона вийшла заміж 20 років тому, спалювати мости вона не збирається.

Приклад екологічного розставання чи незгасимий вогонь кохання?

У часи, коли селебріті підвищують свою популярність скандалами, інтригами та спекулюють темою розлучень, Камалія демонструє зовсім іншу модель поведінки. Вона продовжує вітати свого обранця зі знаковими релігійними для нього святами, не обмежує у спілкуванні з дітьми та навіть пише, що сумує за своєю сім’єю. Ось, як виглядає Інстаграм зірки:

Камалія натякає, що стосунки з Мохаммадом Захуром врятовано?

Часто можна побачити серед її фото світлини з Захуром зі спільного дозвілля. Зірка не коментує, як фактично за місяць змінилися її стосунки з обранцем, а головне — вона так і не розповіла, чому ж вирішила полишити Мохаммада.

Нагадаємо, що для Мохаммада Захура це розлучення вже є другим у житті. Першу дружину, яка подарувала йому сина та дочку він полишив ще до шлюбу з артисткою.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини