“Дуже мені приємно”: Христина Соловій нарешті прокоментувала стосунки з поетом Сергієм Жаданом – подробиці

Нещодавно публіка помітила зіркову парочку на побаченні в одному з парків, а тепер відома українська співачка коментує свої стосунки з поетом. Що відомо про Соловій і Жадана?

Не так давно світ українського шоубізнесу сколихнула несподівана новина. Відому співачку Христину Соловій заскочили на милій прогулянці з її колегою Сергієм Жаданом. Причиною резонансу став той факт, що, прогулюючись, знаменитості ніжно тримались за руку – такий, здавалося б, невинний жест наштовхнув публіку на підозри.

Пізніше зірки з’явились разом на презентації нової збірки вірші Жадана. На події знаменитості сиділи доволі близько одне до одного й постійно перешіптувались. Така мила поведінка породила ще більше чуток і думок про те, що зіркова пара може насправді таємно будувати стосунки. Втім, ні Сергій Жадан, ні Христина Соловій на питання не відповідають.

Жадан і Соловій наштовхнули своїх фанатів на думки про те, що можуть таємно зустрічатись
Жадан і Соловій наштовхнули своїх фанатів на думки про те, що можуть таємно зустрічатись

Попри бажання тримати все у секреті, знаменитостям не вдається відхреститись від усіх питань. Нещодавно відома українська співачка Христина Соловій з’явилась у студії радіо “Львівська хвиля”. У ході розмови ведучий поцікавився у знаменитості – що ж відбувається між нею та її зірковим колегою Сергієм Жаданом.

“Так, відповідаю вам і всім, хто цікавиться. Дуже мені приємно, що є увага не тільки до моєї творчості, а й до особистого життя, але я буду дуже вдячна, якщо ви залишите його для мене. Я ніколи не говорила про своє особисте життя і не збираюсь. Дякую”, – пояснила Христина Соловій.

Знаменитість не стала спростовувати чутки про свій роман із Сергієм Жаданом, втім підтверджувати його намірів у зірки також не було. Таким чином Христина Соловій залишила своїх шанувальників у невіданні.

Христина Соловій таємниче висловилась про стосунки з колегою Сергієм Жаданом
Христина Соловій таємниче висловилась про стосунки з колегою Сергієм Жаданом

До слова, у студії радіо “Львівська хвиля” Христина Соловій також анонсувала майбутній концерт, на якому виступить разом із відомим українським письменником і музикантом Жаданом.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини