Катя Осадча показала старшого сина не від Юрія Горбунова: як виглядає хлопець та чи спілкується з вітчимом

Катя Осадча — щаслива багатодітна мама, яка виховує синів від різних чоловіків. Як виглядає найстарший хлопець, якого знаменитість народила від колишнього.

Катя Осадча — одна з небагатьох знаменитостей, яка змогла віртуозно поєднати кар’єру та материнство. Зірка виховує трьох синів, а народилися вони від різних чоловіків. Старший, Ілля, якого ведуча нещодавно показала в Інстаграмі, прийшов у цей світ, коли його мама була одружена з політиком Олегом Поліщуком.

Цей був її перший шлюб, в який вона вступила ще бувши зовсім молодою, навіть можна сказати юною. Це був 2001-й рік, а майбутній знаменитості було всього-на-всього 18 років. У 2002-му зірка народила малюка. Втім, стосунки між батьками крихітки почали стрімко руйнуватися і вже у 2004-му сталося їхнє розлучення.

Дитина лишилася жити з матусею, якій у вихованні допомагати бабуся та дідусь. Сама ж Катя активно займалася кар’єрою. Проте, вистачало часу і на підростаючого синочка. Згодом їхня родина стала більшою, коли Осадча познайомилася з Юрієм Горбуновим.

Катя Осадча показала старшого сина не від Юрія Горбунова

Ведуча не приховувала, що дуже переживала, чи вдасться близьким для неї людям налагодити зв’язок. Втім, все склалося набагато краще, ніж те уявляла сама знаменитість. Хлопці швидко порозумілися і це можна побачити неозброєним оком, якщо пригадати, як Ілля привітав свого вітчима з Днем народження. Юнак вивчив та виконав композицію, присвятивши її шоумену.

Катя Осадча показала старшого сина не від Юрія Горбунова

Нагадаємо, що у Каті Осадчої з Юрієм Горбуновим є ще двійко молодших дітей. Звати синочків Іван та Данило. Найменший карапуз народився в останній рік перед повномасштабним вторгненням. Втім зараз всі разом проживають у своєму будинку під Києвом і їхати з України не збираються.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини