Життя у США змінило Влада Яму: ходить смітниками, збирає там чуже добро та носить леопардове взуття

Влад Яма, якого вважають чи не найголовнішим зрадником країни зараз проживає у Штатах. Чоловік почав ходити по смітниках і змінив свій стиль.

Відомий український хореограф Влад Яма з початком повномасштабого вторгення перебрався до США і не збирається повертатися додому. Чоловік каже, що він турбується про свою родину і саме тому було прийняте рішення про переїзд.

Чоловік сильно змінився зі своїм переїздом. До цього у соціальних мережах від публікував якісний контект для своїх прихильників, але тепер все дуже сильно змінилося. Чоловік намагається потішити прихильників розважальним контентом, але йому це вдається не дуже. Так виходить, що кожного разу користувачі Мережі пишуть про обстріли України в той час, як Влад Яма показує свої веселощі, а те, що трапилося зовсім нещодавно – поза межами будь-якого розуміння.

Влад Яма показав кадри зі смітника, на який він приїхав разом зі своїм сином за чужою валізою. Як виявилося, її викинули на смітник, а Яма захотів її забрати та відправити нашим захисникам.

Влад Яма у Штатах кардинально змінився
Влад Яма у Штатах кардинально змінився

“Це не крадіжка. Викинули сусіди, але поїде до наших героїв, і не порожня”, – розповідає Влад Яма.

Що саме означає ця витівка чоловіка – ніхто не знає, бо він більше не коментував цей вчинок. Натомість, Влад показав, до яких речей останнім часом має велику прихильність. На знімку, який Влад Яма показав у сторіз видно кросівки леопардового окрасу. Танцюрист закріпив смайлик, щоб прихильники змтогли залишити свою реакцію.

Влад Яма у Штатах кардинально змінився
Влад Яма у Штатах кардинально змінився

Одним словом, з артистом явно щось відбувається. Більша частина зірок українського шоу-бізнесу дуже негативно ставляться до переїзду Ями і прихильники дотримуються такої ж думки, але Влад намагається триматися на плаву.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини